Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ την ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ για τα ΖΗΤΗΜΑΤΑ των ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ του ΝΗΣΙΟΥ

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου ευχαριστεί την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτή Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή, για την άμεση ανταπόκριση της και τις ενέργειες σχετικά με τα ζητήματα των σχολικών κτηρίων της Σκιάθου.

Η Υφυπουργός είχε αναλυτική ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου κ. Νίκο Φεγγερό, σχετικά με τα προβλήματα και τις ελλείψεις των σχολικών κτηρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νησί.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου ακολουθώντας και τον φετινό προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Σκιάθου, όπως ψηφίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο, για κατασκευαστική προσθήκη στο κτήριο Γυμνασίου/Λυκείου Σκιάθου, ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Υφυπουργού στο θέμα αυτό.

Επιπλέον, βάσει του προϋπολογισμού του Δήμου, ζήτησε από την Υφυπουργό κα. Ζέττα Μακρή να ενεργήσει και για την κατασκευή νέων σχολικών κτηριακών εγκαταστάσεων, εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος χώρος από τον Δήμο Σκιάθου.

Η κα. Μακρή και πέρα από την άμεση ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» κ. Θ. Γιάνναρη, προκειμένου την τάχιστη δρομολόγηση και επίλυση όλων των παραπάνω ζητημάτων.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επαφή με την Υφυπουργό αλλά και με τους υπόλοιπους Βουλευτές Μαγνησίας, με στόχο μόνο την διευθέτηση των προβλημάτων που απασχολούν το νησί.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκιάθου

Νικόλαος Φεγγερός