Η Μάρθα Στιούαρτ εξηγεί ότι «δεν παρέκαμψε τη σειρά» για να εμβολιαστεί κατά του Covid -19


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, 11:48

Η Μάρθα Στιούαρτ κοινοποίησε βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να λαμβάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Covid -19.

Η 79χρονη σεφ και επιχειρηματίας απάντησε επίσης σε ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι θαυμαστές της ότι εμβολιάστηκε «παρακάμπτοντας τη σειρά προτεραιότητας ».

«Εμβολιάστηκα σε ένα καθορισμένο σημείο εμβολιασμού κοντά στο Martha Stewart Center for Living (Ολιστικό Κέντρο Φροντίδας) στο Mount Sinai Downtown. Είμαι τόσο περήφανη και ευγνώμων στους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το ιατρικό προσωπικό που ανταπεξέρχονται στη γραφειοκρατία και τη σύγχυση της διανομής αυτών των πολύ σημαντικών εμβολίων» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Είμαι ενθουσιασμένη που έλαβα την πρώτη δόση και ανυπομονώ για τη δεύτερη ενισχυτική δόση» ανέφερε η Μάρθα Στιούαρτ χαιρετίζοντας την πρόοδο της επιστήμης και εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάζονται για τους εμβολιασμούς. «Ελπίζουμε όλοι να τερματιστεί αυτή η πανδημία » επισήμανε.

Η Μάρθα Στιούαρτ κλείνει την ανάρτηση με τη διευκρίνηση: «Για να μετριάσω τις ανησυχίες σας ότι παρέκαμψα τη σειρά, ξέρω ότι είμαι στην εγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα για αυτήν την παρτίδα εμβολίων και περίμενα να εμβολιαστώ μαζί με άλλους».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, 11:48


Zougla.gr