ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ… ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ η ΜΠΑΛΑ! ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ! ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ στην ΚΡΗΤΗ

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς πολίτης επιτέθηκε σε δημοτικό αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου για χρήση μάσκας και μετακινήσεων.

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα ξεκίνησαν όταν οι δημοτικοί αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποιούσαν για την τήρηση των μέτρων, σταμάτησαν τον εν λόγω πολίτη που δεν φορούσε μάσκα.

Ο άνδρας, αρνούμενος να ακολουθήσει τη διαδικασία ελέγχου, άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον Δημοτικό Αστυνομικό και να εκφράζει απόψεις για την πανδημία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretapost κάποια στιγμή ο πολίτης γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον Δημοτικό Αστυνομικό.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη, ενώ ο δημοτικός αστυνομικός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

«Ο Δημοτικός Αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του καθώς φέρει κάποιους μώλωπες από την επίθεση», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, Μαρίνος Παττακός ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που έχει καταγραφεί.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του 10μηνου των ελέγχων έχουν καταγραφεί αρκετοί πολίτες που είχαν άρνηση στον έλεγχο ωστόσο είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που περικλείει και επίθεση.

Ο συγκεκριμένος πολίτης, είναι γνώριμος των αρχών, έχει ήδη συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. κι έχει κινηθεί η διαδικασία ποινικής δίωξης», επεσήμανε σχετικά ο κ. Παττακός.