ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! “ΚΛΕΙΣΤΕ τα ΟΛΑ για να… ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ” – ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ του “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΧΙΤΛΕΡ” για τη ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ στα ΚΕΦΑΛΙΑ μας

Δεν φτάνει ούτε που έχει κάνει την Ευρώπη προτεκτοράτο της ούτε το γεγονός ότι κατέστρεψε χώρες όπως η πατρίδα μας. Η Γερμανία της μπαμπόγριας – θηλυκού οικονομικού Χίτλερ, της Μέρκελ σε αγαστή συνεργασία με τον νέο “γκόμενο” της τον Ερντογάν περνάει στο επόμενο στάδιο. Της οικονομικής καταστροφής της ηπείρου προς όφελος της και του “πνιγμού” οτιδήποτε χριστιανικού υπάρχει.

Εδώ και ένα 24ωρο πληρωμένοι “ειδικοί” διακινούν παντού το σενάριο ενός… πανευρωπαϊκού λοκντάουν φυσικά μόνο για τον γηγενή πληθυσμό. Φαίνεται ότι δεν αρκεί η οικονομική καταστροφή από τις καραντίνες σε εθνικό επίπεδο, αλλά χρειάζεται και η χαριστική βολή στο μέτωπο!

Άραγε, η νέα γερμανική πρόταση θα βρει κάποιον στις υπόλοιπες χώρες να αρνηθεί κάτι τέτοιο; Δεν θέτουμε καν την ερώτηση για την Ελλάδα που ξανά θα προσκυνήσει σε ό,τι διατάξει η Μέρκελ.

Μπορεί η παραπάνω πρόταση να είναι σε επίπεδο διαρροών αλλά το το σίγουρο είναι ότι στην Γερμανία δεν αναφέρουν ούτε διαδίδουν τίποτα τυχαία. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.

Και έτσι επειδή στην Γερμανία μπορεί να προκρίνουν την καθολική καραντίνα θα πρέπει αναγκαστικά να την εφαρμόσουμε όλοι στην ΕΕ! Και εννοείται ότι μετά ο καθένας ας μαζέψει τα “συντρίμμια” της δικής του οικονομίας και κοινωνίας.

Ειδικότερα, το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI) λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατα εμφανιζόμενες μεταλλάξεις του κορωνοϊού στην Γερμανία, συστήνει πιο αυστηρή τήρηση των κανόνων της καραντίνας για όσους έχουν προσβληθεί.

Ο ανοσολόγος συστημάτων, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μπράουνσβάικ, Μίχαελ Μάιερ-Χέρμαν υποστηρίζει ένα lockdown σε πανευρωπαϊκό επίπεδο λόγω του μεγάλου αριθμού νέων κρουσμάτων κορωνοϊού και φαίνεται να εκφράζει και τμήμα επιστημονικής κοινότητας.

«Το πανευρωπαϊκό lockdown είναι ο μόνος τρόπος για να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία», δήλωσε ο επικεφαλής του Τμήματος Ανοσολογίας Συστημάτων του Κέντρου Έρευνας Λοιμώξεων Χέλμχολτς της πόλης Μπράουνσβάικ στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο (Deutschlandfunk).

Ως πρότυπα, ο καθηγητής ανέφερε την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία «όπου δεν εμφανίζονται πλέον καθόλου λοιμώξεις. Εάν ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους, θα είναι απαραίτητο να λάβουμε μέτρα υπερεθνικού χαρακτήρα», τόνισε.

«Ο στόχος είναι η μείωση της συχνότητας εμφάνισης νέων κρουσμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσε να αυξηθεί ξανά το ενδιαφέρον των πολιτών να τηρήσουν τα μέτρα.

Αυτό είναι καλύτερο από το να χαλαρώσουμε πρώτα τα μέτρα και στη συνέχεια να πρέπει να λάβουμε αυστηρότερα.

Αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ούτε η οικονομία, ούτε η κοινωνία, ούτε μπορεί να κινητοποιήσει τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Και είναι να αναρωτιέται κανείς… Τελικά γιατί όλος αυτός ο ντόρος για τα… σωτήρια εμβόλια;

Αφού βρέθηκε αυτό που θα θωρακίσει τον πληθυσμό, γιατί πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο; Μετά από ένα χρόνο που ταλαιπωρείται ο κόσμος, για ποιο λόγο οι “φωστήρες” δεν το προώθησαν από την αρχή αλλά τώρα για να ισοπεδώσουν ό,τι απέμεινε;