Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ στα “ΜΑΤΙΑ” μας ΕΚΘΡΟΝΙΣΤΗΚΕ.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Ο Νότης έχει θανατικούς θαυμαστές αλλά κατά εχθρούς.
Εγώ θα γράψω τα παρακάτω με θυμό και πίκρα σαν θαυμαστής του Νότη.

Άρχοντα μας πρόδωσες και έδωσες τροφή στο σύστημα και με το δίκιο του.
Για χίλιους λόγους δεν έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε τη Κυριακή, όχι από σένα, μας απογοήτευσες.
Ξέρεις πόσα παλικαράκια σε έχουν για πρότυπο, πόσοι από εμάς μέσα από τα τραγούδια σου σε έχουμε για στήριγμα, ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα μας.
Σε καμαρώναμε που έβγαινες στα μέσα και έλεγες την άποψή σου με το όποιο κόστος.
Έλεγες πράγματα που δεν άφηνε ο καθωσπρεπισμός των άλλων να πουν και αυτό σε ξεχώριζε όπως και η φωνή σου.
Να σου θυμίσω μερικά: έλεγες για το σύστημα και είμασταν μαζί σου, έλεγες για πατρίδα και είμασταν μαζί σου, έλεγες για το Ρέμο και είμασταν μαζί σου, για τη Βανδή είμασταν μαζί σου, για εξωγήινους μαζί σου, πολλές φορές έλεγες και για τη χούντα, ε λοιπόν να ευχαριστάς που δεν έχουμε χούντα και έχουμε δημοκρατία που και εσύ χλευάζεις και θα τη βγάλεις τσέτουλα, “πλημμέλημα”.
Ξέρεις Νότη τα “σύμβολα” δεν πρέπει να θαμπώνουν, δεν πείραξε τόσο το όπλο που είχες παράνομα για την ασφάλεια σου, όπως ισχυρίστηκες, αλλά το άλλο ρε Νότη που έχει καταστρέψει τόσο και τόσο κόσμο και που τόσα χρόνια ακούμε και υποψιαζόμαστε ότι όλοι οι καλλιτέχνες είναι στο κόλπο, αλλά δείχνουμε ανοχή μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Νότη μέσα στη μαλακία σου είσαι και τυχερός γιατί τα κανάλια πέρα το ότι σε διέσυραν, τους έκανες δώρο δηλαδή, δεν σε είχαν πρώτο θέμα, ούτε καν δεύτερο λόγω κορωνοιού, αλλά τρίτο τέταρτο.
Ξέρεις γιατί τα γράφω αυτά, γιατί όπως και εσύ είχες πει σε μια συνέντευξή σου στον Αρναούτογλου κοιτώντας τη κάμερα είπες [εγώ είμαι βολεμένος και στεναχωριέμαι για σας αφού δεν στεναχωριέστε εσείς], έτσι και εγώ λυπάμαι για εσένα.
Δεν υπάρχει άλλοθι Νότη, σε πείραξε το lockdown, δεν είχες να ταίσεις την οικογένεια σου, σου κόψανε το ρεύμα Νότη και ήσουν στεναχωρημένος, πήγες να φτιαχτείς και βρέθηκες στη ψειρού Νότη και τι ειρωνία, πήγες σε ένα συστημικό δικηγόρο για να σώσεις το τομάρι σου.
Μια στιγμή αρκεί να γκρεμίσεις τα πάντα και τα γκρέμισες.
Η εικόνα σου σήμερα αξιολύπητη.
Ξέρεις Νότη ο διάσημος στη στραβή, έχει λεφτά για καλό δικηγόρο, ο νόμος είναι επιεικής μαζί του αλλά έχει ένα αντίπαλο το λαϊκό δικαστήριο – κοινή γνώμη.
Τρεις συμβουλές από ένα απλό θαυμαστή σου που δεν είναι στην αυλή σου, ούτε σε κάνει παρέα για τα λεφτά και τη φήμη σου, λόγια από καρδιάς.
1. Ζήτα ένα μεγάλο συγνώμη από την οικογένεια σου.
2. Ευκαιρία να τη κόψεις δεν οδηγεί πουθενά.
3. Μην αρχίσεις τις θεωρίες και μαλακίες στα κανάλια πάλι.
Πες μια λυτή συγνώμη στους θαυμαστές σου και παραδέξου την αλήθεια.
Οι μεγάλοι άντρες φαίνονται στα δύσκολα και όταν ζητούν συγνώμη.
Δεν σταυρώνω τον άνθρωπο με τα όποια πάθη του αλλά τον Νότη Σφακιανάκη που παρίστανε τον ένα και μοναδικό πάντα.
Υ/Γ. Τα λεφτά και η κόκα δεν φέρνουν την ευτυχία και όπως λες και εσύ άντε θύμα άντε ψώνιο άντε σύμβολο αιώνιο, αν ξυπνήσεις μονομιάς θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς, αλλά για να ξυπνήσεις πρέπει νάσαι καθαρός. Συγνώμη “άρχοντα” άλλο η αδυναμία και άλλο η αλήθεια .
Mister: mproutzinos.