ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΟΥΜΑ μέσα από το MARCONI 96,1: ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ για ΑΣΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ και ΥΔΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 5 εκατ. ευρώ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ στον ΞΑΝΕΜΟ

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας, εξαγγέλοντας πρόταση της δημοτικής αρχής, στο πλαίσιο του προγράμματος Τρίτση, ύψους 5 περίπου εκατ. ευρώ, που αφορά στα αστικά λύματα και στο υδροδοτικό δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο κ. Τζούμας: «Από εβδομάδα έχω μια συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών. Καταθέτουμε την πρώτη μας πρόταση, που αφορά στα αστικά λύματα και το υδροδοτικό δίκτυο, περίπου 5 εκατ. ευρώ. Αφορά την επέκταση του δικτύου, από τον Βασιλιά μέχρι και τις Αχλαδιές, την επέκταση του δικτύου στην περιοχή Αμμουδιά, Γήπεδο, Αεροδρόμιο, εδώ στο χωρίο, στην πόλη της Σκιάθου. Αφορά επίσης και στο υδροδοτικό δίκτυο, όπου θα κάνουμε επέκταση και νέες γεωτρήσεις, για να καλύψουμε την ποιότητα και την ποσότητα. Επίσης εκσυγχρονίζουμε το υφιστάμενο δίκτυο με περίπου 3.000 νέα υδρόμετρα ψηφιακά και εκσυγχρονίζουμε τον βιολογικό σταθμό στον Ξάνεμο, όπου η επεξεργασία θα γίνει τριτοβάθμια.