ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: “ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ το ΠΛΩΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ στις ΣΠΟΡΑΔΕΣ – ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Με κάλεσε ο υπουργός Πλακιωτάκης και μου ζήτησε να χρηματοδοτήσω το πλωτό ασθενοφόρο – Θα γίνει μέσω του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, με προϋπολογισμό 575.000 ευρώ…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε το πρωινό της Δευτέρας ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αναφερθείς στη χρηματοδότηση του πλωτού ασθενοφόρου για τις Β. Σποράδες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία του ζητήθηκε από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ένα έργο, όπως δήλωσε, τη διαδικασία του οποίου ξεκίνησε ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος.

Όπως εξήγησε ο περιφερειάρχης, το προηγούμενο χρονικό διάστημα επικοινώνησε μαζί του ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ζητώντας του να χρηματοδοτήσει το πλωτό ασθενοφόρο το οποίο προορίζεται για τις Β. Σποράδες. Και πράγματι, ο ίδιος, έτρεξε αμέσως όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Έτσι, όπως συνέχισε ο κ. Αγοραστός, “προχώρησε μια διαδικασία στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας με τη διαχειριστική μου Αρχή, τη προμήθεια περιπολικού σκάφους, κατάλληλα διαμορφωμένου με υγειονομικό εξοπλισμό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, που θα είναι προϋπολογισμού 575.000 ευρώ.

Όλοι βοηθήσανε, ο Τριαντόπουλος που ξεκίνησε τη διαδικασία… έρχεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τη βοήθεια όλων διαχρονικά να τη χρηματοδοτήσει”.