ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ: ΣΤΗΡΙΞΗ της ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ του ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΚΗ και της ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική ποσότητα τροφίμων και μαγειρικών υλικών παρέδωσε η βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, στον ιδιοκτήτη και υπεύθυνο του εστιατορίου της Εξωραϊστικής κ. Γιάννη Αλεξάκη.

Η βουλευτής δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ενισχύσαμε την εξαιρετική προσπάθεια του συμπολίτη μας κ. Γιάννη Αλεξάκη, ο οποίος, συντηρεί ημερησίως περίπου εκατό συνανθρώπους μας, με την παράδοση έτοιμων μαγειρεμένων μερίδων φαγητού.

Παραδώσαμε υλικά και προϊόντα μαγειρικής ώστε να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Παράλληλα, γνωστοποιήσαμε, με απόλυτη εμπιστευτικότητα και σεβασμό, οικογένειες από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου που έχουν χρήζουν της στήριξης μας.»

Στο αίτημα του κ. Αλεξάκη εκτός από τη βουλευτή που ανταποκρίθηκε αμέσως σημαντική ήταν και η προσφορά της κ. Ανδρομάχης Ροϊλού η οποία είναι σταθερά ένθερμη υποστηρίκτρια ανάλογων πρωτοβουλιών ενώ η κ. Μακρή δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες για την εξίσου σπουδαία προσφορά της, την οικογένεια Βαϊρακλιώτη, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον στενό φίλο της βουλευτή κ. Γιάννη Βαϊρακλιώτη.

«Θα συνεχίσουμε έμπρακτα, να βοηθούμε και να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα σε αυτή την πρωτόγνωρη και δύσκολη για όλους μας, συγκυρία της πανδημίας  του κορωνοϊού» κατέληξε η βουλευτής.