ΕΦΥΓΕ από τη ΖΩΗ ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ – ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΠΕΟΥ και της ΟΜΑΔΑΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ του Δ.Σ. ΒΟΛΟΥ

Θλίψη στην οικογένεια των κυνηγών της Μαγνησίας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Στέργιος Μιχελής, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους, την τοπική κοινωνία αλλά και την οικογένεια των κυνηγών της Μαγνησίας, αφού είχε διατελέσει πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ν. Ιωνίας.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η ομάδα πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, αναφέρει: «Ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος και τα μέλη της ομάδας πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέργιου Μιχελή που έφυγε σήμερα, Παρασκευή, από την ζωή.

Αγαπητός φίλος και συνεργάτης, με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, μας τίμησε με τη συνεργασία του εκλεγόμενος με την παράταξή μας «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», ως σύμβουλος της κοινότητας Νέας Ιωνίας.

Δυστυχώς, λόγω των έκτακτων μέτρων δεν θα μπορέσουμε να τον συνοδεύσουμε στην τελευταία του κατοικία. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».