CD – DVD – ΛΙΣΤΕΣ και ΣΤΙΚΑΚΙΑ…

ena tsipouraki

Αγαπητέ φίλε μπυροκοιλιά….. Δεν τρώνε οι πρόσφυγες και οι παράνομοι μετανάστες τα λεφτά σου, πρώτον γιατί δεν έχεις λεφτά! Κι όσα έχεις, τα δίνεις π.χ. στην Άγια Οικογένεια να σου φτιάχνει άχρηστες ζαρντινιέρες και να ψωνίζει από τα Παρίσια η υπέρκομψη Μαρέγκα.

Δεύτερον, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης που βάφτισαν «δομές» ενισχύονται διαρκώς και αφειδώς οικονομικά από την Ύπατη Αρμοστεία και την ΕΕ.

Τρίτον η ΕΕ πληρώνει με πολλά φράγκα την Ελλάδα και τις εκατοντάδες ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΜΚΟ για να κρατάει  τους ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ πρόσφυγες και εκατοντάδες χιλιάδες ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ παράνομους μετανάστες (από 170 χώρες) ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!

Ξέρεις και γιατί; Διότι η πλειοψηφία του πολιτικού σου συστήματος μαζί με συγγενείς και φίλους βρίσκονται εκτεθειμένοι σε CD – DVD – ΛΙΣΤΕΣ – ΣΤΙΚΑΚΙΑ και έρευνες του FBI.

Η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση και βάσει του Συντάγματος «Εκπρόσωπος του Λαού», αντί να νομοθετεί υπέρ σου και πρός όφελος των αδυνάτων, φροντίζει Φίλους, Κολλητούς, Συγγενείς και βέβαια… την ενίσχυση της Αστυνομικής καταστολής!

Επίσης, με πολλά εκατομμύρια (από τη φορολογία σου) μπουκώνει τα κανάλια, για να σε χορταίνουν όλη μέρα με προπαγάνδα, φόβο και σανό ώστε να χέζεσαι πάνω σου από το κορονοσυνάχι και να φοράς άχρηστη μάσκα μόνος σου μέσα στο αυτοκίνητο, βρίζοντας μαζί με τους «λαθραίους», και τα κωλόπαιδα τους μαθητές που κάνουν καταλήψεις και τους συμπολίτες σου που δεν φορούν μάσκα!.

Ο πολιτισμός σου είναι πλέον: τούρκικα σήριαλ, batchelor, big brother, my style rocks, gntm, Booth, Μουτσινάς Σταματίνα Αυτιάς και τα «μπουζουκομάγαζα» που σε χρεώνουν 150 ευρω τη μπόμπα, για να ακούς πάλι τουρκομπαρόκ σαβούρες!!!!

Δεν έχεις καμία σχέση με τον πολιτισμό σου… διότι ΑΝ είχες την παραμικρή σχέση με τον αυτόν τον πολιτισμό, δεν θα τα έβαζες με ξεριζωμένους αδύναμους ανθρώπους, γείτονες ή συμπατριώτες σου, αλλά με αυτούς που ψήφισες (άεργοι και ανεπάγγελτοι οι περισσότεροι) και τους χρυσοπληρώνεις με την απάνθρωπη φορολογία σου!

Πτώχευσαν και χρεωκόπησαν την πατρίδα σου, την αποβιομηχάνισαν, κατέστρεψαν τη διατροφική της αυτάρκεια, πέταξαν στον καιάδα τους ανάπηρους συμπολίτες σου, οδήγησαν χιλιάδες συμπατριώτες σου στην αυτοκτονία, καταλήστευσαν τα ασφαλιστικά σου ταμεία, καταλήστευσαν την υγεία, τα νοσοκομεία και τη φαρμακευτική σου δαπάνη, καταλήστευσαν τις αμυντικές σου δαπάνες, χρεωκόπησαν την αμυντική σου βιομηχανία, έπαιξαν τις συντάξεις σου στο χρηματιστήριο, ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ εσένα και τα παιδιά σου για τα επόμενα 100 ΧΡΟΝΙΑ σε καθεστώς λιτότητας και εξαθλίωσης, και όλα αυτά με την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ανοχή και τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΨΗΦΟ… και έχεις το θράσος να θεωρείς οτι σε απειλούν συμπολίτες σου χωρίς μάσκα και κατατρεγμένοι άνθρωποι που πνίγονται με τα μωρά τους στις θάλασσες.

Είσαι τόσο περήφανος για τους ήρωες σου που τους σέρνεις στην κάθε ανιστόρητη παπάτζα σου, ενώ όταν έσκασε το λοκ νταουν έτρεξες να πάρεις κωλόχαρτα γιατί χέστηκες πάνω σου μη τυχόν και κορονοσυναχωθείς!  Σου παρουσιάζουν τους ασυμπτωματικούς- υγιείς φορείς του «δολοφονικού ιού» σαν ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ και σύ τρέμεις και φοβάσαι…άκριτα….και βρίζεις περισσότερο… ακόμα και τα βρέφη που δεν φοράνε τις άχρηστες μάσκες!

Επίσης φιλαράκο… αυτό που συμβαίνει με το μεταναστευτικό γενικότερα (και όχι με το προσφυγικό) είναι αποφάσεις και συμφωνίες που έχουν παρθεί χρόνια πριν, από εκτεθειμένους πολιτικούς που ψήφιζες περήφανα ΕΣΥ π.χ. συνθήκη Δουβλίνου (αν ξέρεις τι είναι αυτό) άρα είσαι συνυπεύθυνος για ότι συμβαίνει.

Αλλά…. όπως πάντα, έμαθες να βγάζεις την ουρά σου απ’ εξω.

Η μνήμη σου είναι κοντή. Όσο κοντός είναι και ο τσαμπουκάς σου.

Μια ζωή ραγιάς είσαι Ελληνάρα μου!

Μια ζωή δικαιολογίες!

Μια ζωή φτιάχνεις φαντάσματα για να καλύπτεις την βρωμιά σου, τα βύσματά σου, τις ευθύνες σου, μα πάνω απ όλα ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!