ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: «ΠΟΤΑΜΙΑ» οι ΔΡΟΜΟΙ στην ΑΘΗΝΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ σε ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ της ΧΩΡΑΣ

Καιρός: Σοβαρά προβλήματα, σε διάφορες περιοχές της χώρας έχει προκαλέσει το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε τα ξημερώματα της Τρίτης την Αττική και συγκεκριμένα την Αθήνα, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στις οδικές αρτηρίες, καθώς ο όγκος του νερού ήταν μεγάλος και αυτό είχε σαν συνέπεια πολλοί δρόμοι να μετατραπούν σε «ποτάμια».

Προβλήματα στους δρόμους

Αυτή την ώρα προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισού στην άνοδο, από το ύψος του Περιστερίου μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά στην κάθοδο.

Δυσκολίες στην κυκλοφορία εντοπίζονται επίσης στη Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Χολαργό, στην Αλεξάνδρας, καθώς και δρόμους γύρω από το κέντρο.

Να σημειωθεί πως τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος της Γέφυρας Ροσινιόλ, στο ρεύμα προς Λαμία, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κίνηση των οχημάτων.

Προβλήματα στην Κέρκυρα

Ισχυρές καταιγίδες επηρέασαν τα νησιά του Ιονίου και τη Δυτική Ελλάδα κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας.

Αρκετές περιοχές στην Κέρκυρα, κυρίως στο κέντρο του νησιού και δρόμοι έχουν πλημμύρησαν, σύμφωνα με το corfutvnews.gr.

Το Αργοστόλι έγινε… Βενετία μέσα σε 10 λεπτά

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, η βροχή που εκδηλώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/10), είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρήσει για ακόμα μία φορά η παραλιακή στο Αργοστόλι.

Eνδεικτικό της έντασης των φαινομένων είναι το γεγονός πως οι κορυφές των καταιγιδοφόρων νεφών ξεπερνούν τα 12 χιλιόμετρα, ενώ σημειώνεται ότι πάνω από 10.000 ηλεκτρικές εκκενώσεις είχαν καταγραφεί μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες της Δευτέρας.