ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ… ΕΛΛΑΔΑ-ΕΥΡΩΠΗ

Προς: Φιλανδία -Νορβηγία -Σουηδία -Δανία -Ολλανδία-Βέλγιο -Γερμανία -Γαλλία -Ισπανία -Ιταλία …..και λοιπούς “:Ευρωπαίους sic”!

Αφού βλέπω ότι έχετε πρόβλημα με τους μουσουλμάνους που μετανάστευσαν στις χώρες σας και τους καλοδεχθήκατε γιατί δούλευαν τσάμπα, τότε πάρετε θέση στις τεράστιες προκλήσεις της Τουρκίας εναντίον ενός μέλους  της ενωμένης (sic) Ευρώπης, δηλαδή την Ελλάδα!

Αν η Ευρώπη θέλει την Τουρκία στα πόδια της, γιατί είναι καλός πελάτης!!! να ξέρετε ότι το επόμενο βήμα θα είναι, περί τα 150 εκατ. Μουσουλμάνοι να μετακομίσουν στις χώρες της Ευρώπης.

Η Ελλάδα με την ασπίδα που βλέπετε στη φωτογραφία είναι το τοίχος που εμποδίζει προς το παρόν αυτή την εξέλιξη!

Όπως ακριβώς ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ με τους τριακόσιους απέτρεψαν την κατάκτηση της Ελλάδας και σε συνέχεια και όλης της Ευρώπης από τους λαίμαργους Πέρσες, έτσι και τώρα εμείς με την ασπίδα μας θα ανακόψουμε την κάθοδο των «Μυρίων» !

Η διαφορά έγκειται στο ότι τώρα είμαστε μέλος της ενωμένης Ευρώπης και για τον λόγο αυτό δεν παρακαλούμε, αλλά απαιτούμε να σταθείτε δυναμικά δίπλα μας !

Δεν διεκδικούμε τίποτα αλλά απαιτούμε να τηρηθεί η Διεθνής νομιμότητα όσον αφορά στο δίκαιο της θάλασσας!

Σε αντίθετη περίπτωση η Καταπάτηση του δικαίου από τους γείτονες Τούρκους, θα φθάσει και έξω από τη δική σας πόρτα και όποιος είναι πιο ισχυρός στρατιωτικά θα σας καταπατά την ΑΟΖ και όχι μόνο !!!

Οι καιροί αλλάζουν γρήγορα και η Ιστορία ξαναγράφεται πάντα εις βάρος αυτών που «σπεύδουν βραδέως»!

Αν νομίζετε ότι για σας η Τουρκία «κείται μακράν», είστε γελασμένοι .

Ο Σουλτάνος προσπαθεί να αναγεννήσει την οθωμανική αυτοκρατορία και μην ξεχνάτε ότι όταν οι Τούρκοι κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη, πάλι η Ευρώπη έκανε το ίδιο λάθος και δεν νοιάστηκε να βοηθήσει  και ξαφνικά οι Τούρκοι βρέθηκαν έξω από τη Βιέννη και πολύ έξυπνα σταμάτησαν εκεί !

Για αυτό λοιπόν αγαπητοί Ευρωπαίοι της ένωσης, σκεφθείτε ψύχραιμα και αποφασίστε ανάλογα !

Εμείς ό,τι και να γίνει, θα λειτουργήσουμε πάλι ως οι τριακόσιοι του ΛΕΩΝΙΔΑ με βασικό σύνθημα :

Φωτιά και τσεκούρι στους εχθρούς αλλά και στους προσκυνημένους .

Μην προσπαθείτε να μας καταλάβετε δεν θα το καταφέρετε γιατί είμαστε Έλληνες με ιστορία 10.000 ετών και είμαστε οι Ακρίτες της Ευρώπης .

Απλά σας ζητούμε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων .

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ
Ανώτερος Ιπτάμενος Αξκος ε.α.