ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στον ΑΕΡΑ των F.M. από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – 25 ΧΡΟΝΙΑ RADIO MARCONI 96,1

Ο καπετάνιος των ερτζιανών καθημερινά λίγο μετά τις 8.00 στο Radio Marconi 96,1 F.M.

«Όλα στη φόρα» και Γιώργος Κουμιώτης ξανά στα ερτζιανά, από το πρωινό της Δευτέρας 7 Σεπτέμβρη καθημερινά, Δευτέρας έως Παρασκευή, λίγο μετά τις 8.00 στο Radio Marconi 96,1 F.M..

Η δημοφιλέστερη ενημερωτική εκπομπή του βολιώτικου ραδιοφώνου, μετά από μια θερινή παύση λίγων εβδομάδων, επιστρέφει στο παραδοσιακά πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο της πόλης, το οποίο μάλιστα από τις 8 Αυγούστου έχει αρχίσει να διανύει την 25η χρονιά λειτουργίας του, γεγονός το οποίο αναμένεται να φέρει πολλές – πολλές εκπλήξεις όπως με νόημα σημειώνεται.

Η συνταγή του εδώ και δεκαετίες leader της Βολιώτικης Ελεύθερης Ραδιοφωνίας… γνωστή και μη αντιγράψιμη…

Η συντριπτική πλειοψηφία των ακροατών συντονισμένη…

H καθημερινή εκπομπή “Όλα στη Φόρα”, που παρουσιάζει και επιμελείται ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουμιώτης και η ομάδα του, χαίρει όλων των φώτων προβολής και κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση. Η ενασχόληση με τα κοινά και τα προβλήματα του τόπου, οι παρεμβάσεις σε θέματα πολιτικής και κοινωνικής χροιάς, αλλά και το δυναμικό, που πολλές φορές ξεγελάει και αποκαλείται από τους τοπικούς «άρχοντες» επιθετικό, ύφος του δημοσιογράφου, καθιστούν όλα αυτά τα χρόνια το “Radio Marconi 96,1 F.M.” νούμερο 1 στις προτιμήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ακροατών της περιοχής.

To ρεπορτάζ είναι αποτέλεσμα χρόνου ρεκόρ, η συμμετοχή των πολιτών μέσω του μικροφώνου ακέραια και σαφής, ενώ η παρέμβαση τόσο ουσιαστική, που παίρνει διαστάσεις, απασχολώντας για μέρες τον τοπικό Τύπο και τα υπόλοιπα Μέσα.

Όταν έχουμε να κάνουμε με την έννοια κριτική, εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πιο άμεσα, αφού το πάθος εκλαμβάνεται πολλές φορές ως προσωπικό, αλλά εκεί είναι που γίνεται και πάλι το λάθος από τους τοπικούς «άρχοντες»… Δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο… παρά μία ακόμα κριτική στάση, που όλοι είναι χαρούμενοι και κερδισμένοι όταν χαρακτηρίζεται και εποικοδομητική, γεγονός που κατά διαβολική σύμπτωση συμβαίνει πάντα!