ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) με ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ

Eίναι ίσως η μοναδική απειλή που μπορεί να κλονίσει τη Μέρκελ η οποία στηρίζει προκλητικά τους τραμπουκισμούς του Ερντογάν σε βάρος της χώρας μας και έμμεσα της Ευρώπης.

Η Ελλάδα απαντά στην προκλητική αφασία της Γερμανίας έναντι των τουρκικών προκλήσεων βομβαρδίζοντας (από αέρος)  με πρόσφυγες τη Γερμανία.

Επιτέλους μία σωστή αντίδραση απέναντι στην υποκριτική γερμανική αφασία. Την αποκάλυψη κάνει σύμφωνα με την DW (Eιρήνη Αναστασοπούλου) στο κυριακάτικο της φύλλο η Welt.

Ο αρθρογράφος της επικαλείται εμπιστευτική έκθεση του Κέντρου Κοινής Ανάλυσης και Στρατηγικής για την Παράνομη Μετανάστευση (Gasim) και αναφέρει ότι από τα μέσα Ιουνίου έχει αυξηθεί αισθητά η μετανάστευση από αέρος από την Ελλάδα προς τη Γερμανία.

Πρόκειται για ανθρώπους που τους έχει χορηγηθεί άσυλο στην Ελλάδα. Επιτρέπεται να ταξιδεύουν, ωστόσο έχουν δικαίωμα να διαμείνουν σε άλλη χώρα του Σένγκεν μέχρι 90 ημέρες το χρόνο. Η έκθεση αναφέρει ότι “οι ελληνικές υπηρεσίες μετανάστευσης εκδίδουν όλο και περισσότερα ταξιδιωτικά έγγραφα στους πρόσφυγες”.

Και ο αρθρογράφος διευκρινίζει:

“Σε πρόσφυγες με διεθνή αναγνώριση δίνεται το δικαίωμα να ταξιδεύουν εντός των χωρών Σένγκεν αεροπορικώς ή μέσω των χερσαίων συνόρων.

Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση των αιτήσεων ασύλου στη Γερμανία διότι ορισμένα από αυτά τα πρόσωπα αφού εισέλθουν στη χώρα δηλώνουν την πρόθεσή τους να ζητήσουν εκ νέου προστασία”.

Η εφημερίδα εξηγεί ότι προηγουμένως καταστρέφουν τα έγγραφά που τους χορηγήθηκαν στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν και πάλι να κάνουν νέα αίτηση και να παραμείνουν στη Γερμανία.

Στην έκθεση επισημαίνεται η δυσκολία για τη γερμανική κυβέρνηση:

“Η Ελλάδα αναγνωρίζει περισσότερους πρόσφυγες αλλά δεν προσφέρει μόνιμη διαμονή και δίνει λίγες ευκαιρίες δουλειάς, αντ’ αυτών όμως ελευθερία να ταξιδεύουν εντός της ΕΕ” καταλήγει το δημοσίευμα.