ΥΠΕΘΑ πρός ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ στην 32η ΤΠΝ-ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΠΛΙΤΕΣ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ στο πρόβλημα της υποστελέχωσης του σταθμού επανακτησίμων (ΣΤΕΠ) της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών. 

Η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, η οποία, πρώτη ανέδειξε το θέμα, τόσο με αίτημα της από τις 10 Ιουνίου προς τον υπουργό εθνικής άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο, όσο και με την από 19 Αυγούστου κοινοβουλευτική αναφορά της, μετά την εμφάνιση του προβλήματος, σε δήλωση της ανέφερε χαρακτηριστικά:
 Πληροφορήθηκα, μετά από επιστολή, της ένωσης στρατιωτικών περιφερειακής ενότητας Βόλου – Μαγνησίας,ότι το θέμα υποστελέχωσης του σταθμού επανακτησίμων (ΣΤΕΠ) της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, καλύφθηκε άμεσα μετά από παρέμβαση της ηγεσίας του υπουργείου εθνικής άμυνας.
Όπως είχα δηλώσει η ηγεσία του υπουργείου ταχύτατα θα αντιδρούσε άμεσα στο πρόβλημα έλλειψης γιατρού για το ιατρείο της 32ης ΤΠΝ, ενώ σε σημερινή πρωινή επικοινωνία μου, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ μου διευκρίνισε πως συντομότατα, θα τοποθετηθεί, γιατρός αξιωματικός όπως επιβάλλεται και απαιτείται σε μια σημαντική και μεγάλη μονάδα του ελληνικού στρατού, όπως αυτή.
Μέχρι τότε και για να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία του ιατρείου μετά από πιέσεις των τοπικών συνδικαλιστών αλλά και του συνόλου του πολιτικού κόσμου του νομού, το κενό θα καλυφθεί από δύο οπλίτες γιατρούς.
Κλείνοντας, η βουλευτής, σημείωσε χαρακτηριστικά, πως η ταχύτατη αντίδραση στο πρόβλημα που ανέκυψε δείχνει, τα άμεσα και αποτελεσματικά αντανακλαστικά του υπουργείου που μεριμνά, συνεχώς, για την επαρκέστερη κάλυψη των αναγκών του έμψυχου στρατιωτικού δυναμικού της Μαγνησίας.