ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΕΟΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΠΑΡΚΙΝΓΚ της ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ τον ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

Τον ερχόμενο Νοέμβριο πρόκειται να εγκαινιαστεί και να δοθεί σε χρήση ο πολυώροφος σταθμός αυτοκινήτων της οδού Φιλελλήνων, όπως ανακοίνωσε από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Μάλιστα οι πρώτοι πελάτες του πάρκινγκ θα είναι περίοικοι, με τον κ. Μπέο να ενημερώνει ότι ήδη έχουν κατατεθεί 150 αιτήσεις για την εξασφάλιση έναντι προνομιακού τιμήματος θέσεων στάθμευσης.

Το θέμα συζητήθηκε με αφορμή διαφωνία της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης ως προς τη διενέργεια δημοπρασίας για την αξιοποίηση των γηπέδων τένις στη Ν. Ιωνία.

Ο επικεφαλής Απόστολος Ριζόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του στην προοπτική «ιδιωτικοποίησης τρίτου κατά σειρά δημοτικού ακινήτου μετά την πλαζ των Αλυκών και το πάρκινγκ της Φιλελλήνων».

Σύμφωνα με τον κ. Μπέο, το πάρκινγκ κόστισε στα Δημοτικά ταμεία περί τα 4,5 εκατ. ευρώ για να κατασκευαστεί προκειμένου να μη ρημάζει όπως γινόταν επί δέκα χρόνια.

«Ή θα το αφήναμε βούρκο και εστία μόλυνσης ή θα το αξιοποιούσαμε. Επιλέξαμε το δεύτερο και εκτιμούμε ότι σε βάθος 15ετίας ο Δήμος θα κάνει απόσβεση της επένδυσης και θα μείνει και ως περιουσιακό στοιχείο.

Εσείς (απευθυνόμενος στη ΛΑΣ) θέλατε να βάλουμε δημοτικούς υπαλλήλους να το δουλεύουν για να κάνουν απεργία επτά ημέρες την εβδομάδα και να διεκδικούν αύξηση μισθών», είπε ο κ. Μπέος.