ΒΙG BROTHER: ΔΑΚΡΥΣΕ ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ για τον ΑΔΕΛΦΟ του (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (29/08) στον ΣΚΑΪ το νέο «Big Brother», 20 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προβολή του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης που έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι καλωσόρισε το κοινό και έδειξε στους τηλεθεατές το σπίτι.

Η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας ήρθε από την έναρξη της βραδιάς, όταν εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρόσωπο που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το ελληνικό «Big Brother».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λύγισε μιλώντας για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Με μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια είπε πως όταν ο ίδιος έλεγε Big Brother εννοούσε τον αδερφό του, τον Θάνο, ενώ ένα τραγούδι που είχε γράψει ο Ανδρέας για εκείνον ακούστηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα.

«Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα.

Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο . Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

«Στο Big Brother το δικό μου που’ χω μέσα στο μυαλό μου ένα θέλω να του πω «Θανούλη μου πολύ σε αγαπώ», έλεγε το ρεφραίν του τραγουδιού.