BOΛΟΣ… ΕΚΕΙ που το ΜΙΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Όλα είναι καλοκαίρι !!!! Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό τουλάχιστον ημερολογιακά.   

Τα προερχόμενα  όμως από τα έδρανα της αντιπολίτευσης στο Δήμο Βόλου, νυν και τέως είναι άκρως απογοητευτικά ομιχλώδη, γκρίζα και βαριά φθινοπωρινά, για να μη πω χειμωνιάτικα.

Και τούτο διότι θέλω να αφήνω και να βλέπω χαραμάδες αλλαγής πλεύσης και συμπεριφορών επ ωφελεία των κατοίκων της πόλης μας .

Σας μεταφέρω τι διάβασα και τις σκέψεις μου επ αυτού.

Κομμάτι της αντιπολίτευσης του Δήμου Βόλου, τοποθετείται αναφορικά με την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο του Δήμου.

Τονίζει την αναγκαιότητα λήψης μέτρων προστασίας των δημοτικών υπαλλήλων και επαναφέρει το θέμα των συνεδριάσεων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ανησυχεί  για το προκύψαν θέμα και τονίζεται ότι οι πολιτικοί προϊστάμενοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Φοβούνται οι εν λόγω αντιπολιτευόμενοι, για επέκταση κρουσμάτων, στους με κάθε τρόπο επισκέπτες στο Δημαρχιακό Μεγαρο και ζητούν, επι τέλους ο Μπέος να εφαρμόσει τις τηλεδιασκέψεις για τα Δημοτικά Συμβούλια, μη τυχόν και νοσήσει κάποιος από τους Δημοτικούς συμβούλους και μεταφέρει το πρόβλημα στην οικογένειά του.

Ζητούν να μη γίνονται δια ζώσης τα συμβούλια για να μη κάνει ο Δήμαρχος σόου χυδαιότητας.

Δυστυχώς το μέτρο εχει χαθεί. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο, γεγονότα λυπηρά, που μπορεί να συμβούν στο καθένα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε όλους του συμπολίτες, προκάλεσε αίσθηση ο τρόπος, με τον οποίο αντέδρασε ο Δήμος στο χτύπημα, επιδεικνύοντας διαφορετική νοοτροπία, ενημερώνοντας άμεσα και αναλυτικά, χωρίς φόβο και εφαρμόζοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Ο Μπέος αντιμετώπισε το κακό, με σοβαρότητα, ευθύνη και το κυριότερο, φέρθηκε ανθρώπινα.

Της Αντιπολίτευσης όμως, άλλο ένα μέγα λάθος !!!!!  Άλλη μια κατά μέτωπον επίθεση που δεν τους βγήκε..

Κατάλαβαν όσοι διάβασαν, ότι οι συγκεκριμένοι ενδιαφέρονται μόνον για τη πάρτη τους και όχι για τους συμπολίτες.

Αυτοί και οι οικογένειές τους να είναι καλά και όλοι οι άλλοι να πάνε να πνιγούν.

Οι εαυτούληδές  τους και μόνον. Καμία σκέψη, καμία συμπόνια για τους εργαζόμενους στην υγεία, στα μάρκετ, στην εστίαση στου τουρισμό και σε όλους τους απασχολούμενους στα δύσκολα επαγγέλματα, που δεν έλειψαν στιγμή από το πόστο τους, σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Που θα κολλήσετε ρε ανεύθυνο-υπεύθυνοι!!

Στο Δημαρχείο, την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου!!

Και θέλετε και να ηγηθείτε του Δήμου!!

Είστε εσείς Καπεταναίοι.., ή μήπως  τα ποντίκια, που πρώτα εγκαταλείπουν…..

Ο έχων τη στόφα του ηγέτη, δεν φοβάται, μπαίνει μπροστά, οδηγεί, καθοδηγεί, εφαρμόζει μέτρα, πρώτα υπέρ των πολιτών .

Βέβαια το πραγματικό ζόρι του συντάκτη και εκεί όπου το μίσος περισσεύει , είναι η αποδοχή του Μπέου και η προοπτική παραμονής του στο Δημαρχιακό αξίωμα για μία τουλάχιστον ακόμη θητεία.

Οσον αφορά τα σόου χυδαιότητας, ας στρέψουν το βλέμμα τους στη Πάτρα και στον εκπρόσωπο του λαού που εξέλαβε τη Βουλή ως χαμαιτυπείο, ή ως εξέδρα γηπέδου, η σαν τη παρέα του.

Που είναι το ηθικό πλεονέκτημα… Δυστυχώς έχει χαθεί το μέτρο και το χειρότερο, διασύρεται η αριστερά, ως ιδέα.

Ας στρέψουν το βλέμμα σε Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης των Τρικάλων.

Οι χυδαιολογίες που ακούστηκαν, οι χειροδικίες και τα σπρωξίματα, από όσα είδαμε σε τοπικά κανάλια, αλλά και η καταγγελίες για τη συμπεριφορά του Δημάρχου, πραγματικά ξεπερνούν κάθε πολιτισμένο άτομο.

Αναφέρομαι στη πόλη των Τρικάλων, γιατί αυτή η πόλη αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προόδου και πολιτισμού για την εν λόγω Δημοτική Αντιπολίτευση.

Αν αυτά είχαν γίνει σε συμβούλιο με το Μπέο θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες.

Θα είχαν συγκεντρωθεί υπογραφές ευγενών και επιστημόνων, πολλοί θα ντρέπονταν για τη πόλη τους και κάποιοι τεράστιοι άγνωστοι δημοσιογράφοι θα προβληματίζονταν για τη ποιότητα του μυαλού των Βολιωτών.

Ας αναλογιστούν οι ψηφισθέντες για να εκπροσωπήσουν το λαό, ας αναλύσουν τα αποτελέσματα των τελευταίων Δημοτικών εκλογών, ας κοιτάξουν στο καθρέφτη και ας προσπαθήσουν να ασκήσουν σοβαρή αντιπολίτευση.

Ας καταλάβουν επι τέλους ότι η παράταξή τους στραπατσαρίστηκε μεν, τα στελέχη δεν έβαλαν μυαλό δε.

Ένα χρόνο πορείας χωρίς πυξίδα, δεν μπορούν να ανασυνταχθούν, να οργανωθούν και να εκπροσωπήσουν τη κοινωνία.

Ότι συμβαίνει είναι αποτέλεσμα δικών τους παραλείψεων και δικών τους λαθών.

Ας κατέβουν, επι τέλους  και μερικοί από το τρένο. Δεν θα μας λείψουν.

Σε κάθε περίπτωση η συμπολίτισσα και η οικογένειά της είναι όλοι καλά . Μακάρι η πόλη μας , η χώρας μας και όλος ο κόσμος να απαλλαγεί γρήγορα από το φονικό ιό.

Στη μνήμη όλων όμως θα παραμείνει για πάντα η ανευθυνότητα, η ανικανότητα και η λάθος προσέγγιση των συμβαινόντων από τα αντιπολιτευτικά έδρανα..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ που κυκλοφορεί στη πόλη και συζητά με συμπολίτες.