ΣΚΙΑΘΟΣ… ΕΥΓΕ σε ΚΑΝΤΩΝΙΑ (ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ-EXALCO)- ΑΓΟΡΑΣΤO- KATΣΙΚΟΝΟΥΡΗ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ)! ΤΟ ΠΡΩΪ του ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΦΘΑΝΕΙ στο ΝΗΣΙ ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ για ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΤΩΝΙΑ και ΔΙΚΗΣ του ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΚΛΩΒΟ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ (ΙSOLATION PATIENT UNIT)

O ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΛΩΒΟ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΤΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ-EXALCO. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΕΛΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ».

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΑ.

KΛΩΒΟΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (ISOLATION PATIENT UNIT) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ COVID 19 KATA THN METAΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΠΛΩΤΟ Η ΕΝΑΕΡΙΟ ΜΕΣΟ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

ΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.

Ο ΚΛΩΒΟΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ!!!