ΣΠΟΡΑΔΕΣ… «Ο ΝΕΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ»… ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ να ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ του ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΗΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΙΑΘΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ.

ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΩΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΒΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ; Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΑΡΔΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ.

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΣΑΓΑΝΟ!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ 4ΕΤΙΑΣ!!

ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΕΥΓΕΝΙΚΟ.