ΣΗΜΕΙΑ και ΤΕΡΑΤΑ… ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΤΡΕΛΑ!!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Σε ένα τμήμα νευραλγικό, απαιτητικό και ψυχοφθόρο όπως είναι αυτό των επειγόντων (Τ.Ε.Π) δεν νοείται το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό να εργάζεται χωρίς το απαιτούμενο και απαραίτητο υλικό.

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι πάρα πολλοί γιατί οι ασθενείς που προσέρχονται είναι πιθανόν να έχουν οτιδήποτε μολυσματικό πχ. Χρήστες ουσιών  τραυματίες που χρήζουν συρραφή τραυμάτων, ασθενείς με έρπη ζωστήρα και ποικίλα αλλά προβλήματα με συνέπεια τη συνεχόμενη έκθεση σε βιολογικά υγρά και την αύξηση της μετάδοσης τους.

Δεν ξεχνάμε επίσης ότι διανύουμε εποχή πανδημίας του covid-19 τονίζοντας την τεράστια σημασία της προστασίας του υγειονομικού προσωπικού που είναι στις επάλξεις καθημερινά και με όποιο κόστος φροντίζοντας την υγεία των συνανθρώπων μας.

Κι όμως η προϊσταμένη των επειγόντων έχει στην κυριολεξία εξαφανίσει όλα τα γάντια κλειδαμπαρώνοντάς τα στο γραφείο της, στον προσωπικό της χώρο δηλαδή, ενώ θα έπρεπε να είναι διατεθειμένα και σε αφθονία στο χώρο που εργάζεται το προσωπικό, με πιο δικαίωμα;;

Η μήπως θα αναγκάσει τους πάντες, να φροντίσουν όλους τους ασθενείς με τα ίδια γάντια;

Γιατί αυτό θεωρείται έγκλημα, οι ασθενείς δικαιούνται παροχή υπηρεσιών υγείας και οι επαγγελματίες υγείας οφείλουν να είναι οι ίδιοι προστατευμένοι πάνω και πρώτα από όλα!!

Επίσης ακούστηκε και γράφτηκε ότι έγιναν στο Αχιλλοπούλειο  Νοσοκομείο τόσες δωρεές υλικού αλλά και γαντιών συγκεκριμένα, που είναι άραγε όλα αυτά;

Και από την άλλη ποιος σωστός προϊστάμενος λειτουργεί έτσι αυθαίρετα;

Το λεγόμενο mobbing. Στον εργασιακό χώρο δεδομένου και της υπόλοιπης συμπεριφοράς της .

Επίσης διαπιστώνονται συνεχώς λάθη στα προγράμματα των νοσηλευτών οι οποίοι περίμεναν επιτέλους την άρση αδειών και τελικά φτάνουν να διαπιστώνουν ότι υπάρχει κλέψιμο σε μέρες αδειών και παλιότερα σε ρεπό.

Όλες αυτές οι συμπεριφορές στους ήρωες της υγείας που μέχρι πρότινος χειροκροτούσατε. Ένα μεγάλο Μπράβο λοιπόν σε όσους επιτρέπουν αυτή την παράνοια !!!!

Υ/Γ.1. προς Διοικούντες. Όσοι προιστάμενοι καβαλάνε καλάμι και συμπεριφέρονται σαν να είναι τσιφλίκι τους το νοσοκομείο και έχουν τα ψυχολογικά τους, ας τους βάλει κάποιος επιτέλους στη θέση τους πριν είναι αργά .
Υ/Γ. 2. Εάν δεν συνετιστούν τότε να είστε σίγουροι ότι θα μιλήσουμε με ντοκουμέντα και ονόματα.