ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ! ΕΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ σε ΑΥΤΟ… ΘΑ σας «ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ» (ΦΩΤΟ)

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Στο δρόμο προς Αγριά πρίν το ξυδάδικο τις μέρες που έχει νοτιά παρατηρείται το εξής φαινόμενο να βγαίνει η θάλασσα έξω με αποτέλεσμα να γεμίζει αλατόνερο όλος ο δρόμος και να είναι πολύ επικίνδυνος και όχι μόνο. Διαβάστε αυτό που βίωσα.

Φοράω παντελόνι Λι φτιάχνω μαλλί φοράω γυαλί και καβαλάω τη μηχανή και πηγαίνω να πιω καφέ στην Αγριά .

Φτάνω στο ύψος από το βενζινάδικο πατάω φρένο και αναφωνώ Παναγία μου τσουνάμι καταλαβαίνω τι συμβαίνει βγαίνει το πατριωτικό μου από μέσα νομίζοντας

Ότι είμαι ο Ιάσωνας και περνάω τις συμπληγάδες πέτρες ξεκινάω .
Πρώτο κύμα αριστερά το αποφεύγω στο αντίθετο ρεύμα .
Δεύτερο κύμα σλάλομ τρίτο κύμα κόλαση που λένε και οι πεζοναύτες και τρώω όλη τη θάλασσα πάνω μου εσώρουχο κάλτσες μούσκεμα .
Μετά τη ψυχρολουσία δεν πτοούμαι λέω αέρα έχει θα στεγνώσω και συνεχίζω παρκάρω τη μηχανή μου μπροστά από τον Αη Γιώργη βοήθεια μας .
Να μια παρέα πιτσιρικάδων αρχίζουν τη γκαζούρα… ωραίο χρώμα φιλαράκι η μηχανή μαύρο πέρλα με άσπρο μέταλλο το αλάτι είχε γίνει ένα.
Χαμογελάω,συνεχίζω και πάω να πιω καφέ . Έρχεται ο σερβιτόρος φιλαράκι ωραίο μαλλί τι μάρκα ζελέ χρησιμοποιείς δεν έχει καθόλου κατάλοιπα …
Καταλαβαίνετε ότι δεν περνούσα απαρατήρητος και η γκαζούρα πήγαινε σύννεφο συν το γεγονός ότι η πνευμονία ήταν πρό των Πυλών και ποιός θα το πίστευε θα νόμιζαν  ότι έχω covid.
Για αυτό λοιπόν παίρνω το θάρρος και σας ζητάω να δώσετε λύση σε αυτό το πρόβλημα που δημιουργείται είκοσι φορές το χρόνο αλλά η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά γιατί μετά τον κυκλικό κόμβο στα αστέρια μετά τη πίσα που ρίξατε σε όλο το παραλιακό δίκτυο ο δρόμος έχει γίνει λουστρίνι.
Με εκτίμηση mister:mproutzinos.