ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!! ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ SKIATHOS PALACE!! ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΡΒΕΝΗ η ΚΑΡΔΙΑ και η ΨΥΧΗ στο ΝΗΣΙ του ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ!!

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ SKIATHOS PALACE ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΕΡΒΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΥΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00 ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ COVID ΕΠΟΧΗ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ TUV AUSTRIA ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ COVID SHIELD ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ “PRINCIPAL”

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ 4-7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΕΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ, ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΔΥΛΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ SKIATHOS PALACE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΔΕΡΒΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 10-12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ 25 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ