ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ: ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! ΜΠΟΥΡΤΖΗ (ΝΗ) ΒΑΖΕΛΙΝΗ!

Σφόδρα απογοητευμένος από τα τεκταινόμενα στην παγκόσμια ανθρώπινη κοινωνία και επί πλέον για τις άγονες μακροχρόνιες προσπάθειές μου για την αφύπνιση της, απεφάσισα εδώ και δύο μήνες περίπου να εγκαταλείψω οριστικά τον προφορικό και γραπτό μου δημόσιο λόγο.

    Απεφάσισα ως προέκυψε χωρίς τον..ξενοδόχο γιατί ο συμπαθέστατος συνομήλικος μου Δημήτρης με τσίγκλισε και ακούσια με κατέστησε επίορκο ,που ξέρεις ίσως για το καλό μου
     Εν Γρηγορούση  τή γλώττη  και εν πλήρη αγαθότητα ψυχής ο πολύ ,πολύ συμπαθής Δημήτρης εξομολογήθηκε στο Ρ Μαρκόνι ότι είναι χρήστης της …»διά πολλάς αμαρτίας περιπεσούσας» βαζελίνης.
       Ουδέν το μεμπτόν, αλλά σε μια διεφθαρμένη και πονηρά σκεπτόμενη κοινωνία κατά πλειονοψηφία ,αυτομάτως ενέσκηψαν πλείστοι Τζέίμς Μπόντ προκειμένου να καταθέσουν αστυνομικές,  ερμηνευτικές εγκυκλίους περί χρήσεως της βαζελίνης από τον αγαπητό μας Δημήτρη.
    Ως γνωστόν η αστυνομική πρακτική βασίζεται εν πρώτοις  στην μέθοδο της ατόπου απαγωγής .
   Έτσι λοιπόν :
1) Εν αρχή είναι αδύνατον να χρησιμοποιεί την βαζελίνη για τα σκασμένα χέρια του από το τσιμέντο καθότι εδώ και χρόνια είναι απόμαχος της ανθυγιεινής εργασίας του στο τσιμεντάδικο  εκτός και εάν την χρησιμοποιούσε εν ενεργεία και του έμεινε…κουσούρι!
    2) Είναι λίαν απίθανο να χρησιμοποιεί την βαζελίνη για επικουρική βοήθεια προς τον Βασιλέα των σκελών του ,καθότι συμπερασματικά και λόγω ηλικίας ,ο Βασιλέας έχει καταστεί έκπτωτος εδώ και χρόνια ,μη δυνάμενος να ανταποκριθεί
στα εκ της φύσεως ..καθήκοντα του.
    Βέβαια το πολυμήχανο μυαλό του Δημήτρη ανεκάλυψε το «Ροδοζούμ» το οποίο πολλά προσφέρει προς τον Βασιλέα των σκελών του ,αλλά όχι μέχρι του σημείου να θαυματουργεί και να περιμενει την ανάστασιν του …Λαζάρου !
     Αφού λοιπόν εν τάχει ανιχνεύσαμε την πρόσοψη του φαινομένου και πριν φθάσουμε στην ..οπισθίαν σκοτεινή πλευρά ερμηνείας του ,θυμάμαι και θέλω να καταθέσω ένα παραπλήσιο γεγονός.
   Ο Γιώργος Σουφλιάς όταν θέλησε σε μια συνέντευξη του να ανακοινώσει κάποια επώδυνα μέτρα για τον λαό ,με ανοιχτά τα μικρόφωνα εν άγνοια του ,σε ερώτηση συνεργάτη του οτι,:
Κυριε υπουργέ τα μέτρα είναι πολύ επώδυνα για τον λαό, απήντησε:
Με λίγη βαζελίνη θα περάσουν!
      Έτσι λοιπόν διερωτάται κάποιος ότι ο συμπαθής Δημήτρης ίσως απέχει παρασάγγας σκέψεως εξ ημών ,τουτέστιν τα τραγικά βιώματα εκ του κορονοϊού να τα αντιμετωπίζει δια της χρήσεως βαζελίνης !
   Δια ταύτα οφείλεται σεβασμός και ευγνωμοσύνη για την πρωτοποριακή σκέψη του.
    Όσοι λοιπόν πονηρά σκεπτόμενοι περί αμαρτωλής και παρά φύσει χρήσεως της βαζελίνης βαπτιζοντας τον Δημήτρη ως «πολύφερνη νύμφη» θα απαγοητευθούν σφόδρα από τα παρακάτω ακατάριπτα επιχειρήματα .
  1) Ο αγαπητός Δημήτρης λόγω ηλικίας είναι εν δυνάμει με προβλήματα υγείας όπως π.χ των επώδυνων αιμοραϊδων που αποτελούν απαγορευτικό για την χρήση της βαζελίνης για πονηρα ..Μπουταρικη χρήση.
      2) Υπάρχει ασφυκτικός συνωστισμός εις την οπισθίαν θύραν ,καθότι εμμέσως πλην σαφώς είναι στοιβαγμένα 240 .000 ευρώ ! και αν κάποιος κατορθώσει να εισέλθει,εξερχόμενος θα βαπτισθεί Ευρώ _ΠΕΟΣ εφοπλιστής!!!
    Εν τέλει συμπερασματικά, και προς πλήρη απογοήτευση των πονηρά σκεπτόμενων ,οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπητό Δημήτρη γιατί και μόνο η συζήτηση περί χρήσεως της βαζελίνης αποτελεί  βάλσαμο ψυχής ,όπλο και εμμέσως πλην σαφώς μεγάλη ανακάλυψη για τα επώδυνα βιώματα του κορονοϊού!
Σε ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας αγαπητέ Δημήτρη!
ΥΓ Αν έχεις προαποφασίσει τα 240.000 ευρω να τα τοποθετήσεις σε κρύπτες ( τρύπες ) μην ξεχνάς ότι και οι τράπεζες είναι μαύρες τρύπες χωρίς … Ηδονή !
Βελεστίνο Ιούνιος 2020
Γιάννης Γεροκώστας