ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ με τον ΜΠΟΝ ΒΙΒΕΡ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΟΥΡΤΖΗ

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Αιτούμαι άμεση γνωριμία με τον μπόν βιβέρ Δημήτριο Μπουρτζή miss Katherine. 

Καλημέρα σας άκουσα και σήμερα το κύριο Δημήτρη επίσης έπεσε και στην αντίληψη μου μια επιστολή που τον καλούσε μια κυρία σε γνωριμία  είμαι και εγώ παθών από τη γοητεία του είμαι γύρω στα 70 χρόνων καλοστεκούμενη χήρα προ εικοσαετίας βαριά η μοναξιά ειδικά τώρα που μεγαλώνω βέβαια στη καρδιά νιώθω σαν έφηβη και θα ήθελα να γνωριστούμε και να κάνουμε παρέα .
Επίσης όλος τυχαίως θυμάμαι το μακαρίτη τον άντρα μου που πήγαινε στον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο επί εποχής Ιμπρε Μπόντα τότε που ο βόλος έσχιζε και στη κερκίδα γινόταν της τρελής… να μου μιλάει για αυτόν το κύριο που με τα τύμπανα έβαζε φωτιά και τον φώναζαν Αλμπάνο και τώρα που τον ακούω στο ράδιο δεν έχει αλλάξει καθόλου η ζωντάνια του.
Μου αρέσει και το ποδήλατο, παλιά μικρή ήμουνα πρώτη στην ορθοπεταλιά δεν είχα αφήσει σέλα για σέλα και έχω δει και κάποια ποδήλατα που είναι με διπλή σέλα και είναι μακρυά… θα το καβαλάμε μαζί με το Δημήτρη και θα κάνουμε τη βόλτας μας στη παραλία και οι κακές οι γλώσσες θα σκάσουν.
Έχω ενημερώσει και τους γιους μου πριν γράψω αυτά… είναι χασάπηδες και οι δύο με μεγάλο κρεοπωλείο ιδιόκτητο… είναι πολύ καλά παιδιά στο πρόσωπο του θα βρουν τον πατέρα που τόσο τους έλειψε .
Το σπίτι μου είναι μονοκατοικία με αυλή στο κέντρο της πόλης… έχω ενημερώσει και τον γυναικολόγο μου και μου είπε Κατερίνα όπως αισθάνεσαι.
Μετά τιμής Κατερίνα β_ _ _ _ _ _ η τηλ.69345….. τα στοιχεία μου αν ενδιαφέρεται στη διάθεσή του
Felicita albano αφιερωμένο