1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ στον ΛΗΜΝΙΟ η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – “ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ σε ΟΛΑ με τον ΠΑΙΚΤΗ” ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ…

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα Λημνιό και την Τραμπζονσπόρ, ενώ απομένει η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Τα δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για το Δημήτρη Λημνιό συνεχίζονται. Σύμφωνα με αυτά η ομάδα της Τραπεζούντας έχει προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ στον νεαρό εξτρέμ του ΠΑΟΚ προκειμένου να τον δελεάσει.

Μάλιστα αναφέρεται πως υπάρχει καταρχάς συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσει και ο ΠΑΟΚ.

Το σενάριο πάντως αναφέρει πως η τουρκική ομάδα θα καθίσει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί το Λημνιό (LION SPORTS) για τον Άντονι Νουάκαμε τον οποίο θέλει να παραχωρήσει και θα συζητήσει και το θέμα του Έλληνα ακραίου επιθετικού.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να συναινέσει εύκολα στην παραχώρηση του Δημήτρη Λημνιού παρά μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά.