ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΕΛΕΝΗΣ-ΘΟΔΩΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ η ΜΕΝΕΓΑΚΗ στον… ΤΟΠΟ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;

Οι πληροφορίες που μιλάνε για επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι που την πίστεψε και την ανέδειξε δεν είναι τυχαίες.

Με δεδομένη πια την αποχώρησή της από τον Alpha, τα σενάρια για το αν θα συνεχίσει ή όχι την τηλεοπτική της καριέρα δίνουν και παίρνουν.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες η «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης» δεν έχε σκοπό ακόμη να αποσυρθεί έτσι αμαχητί.

Αυτό θα το έκανε μόνο στην περίπτωση που δεν δεχόταν κάποια πρόταση που να την καλύπτει και να της αποφέρει αυτά που θα ζητήσει.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το κανάλι που την πολιορκεί είναι διατεθειμένο να της προσφέρει γη και ύδωρ αφού η Ελένη κουβαλάει μαζί της κι ένα μεγάλο εμπορικό πακέτο.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παρουσιάστρια είχε μυστικό «ραντεβού» με τον ισχυρό άνδρα του ομίλου του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού με τον οποίο έχει ούτως ή άλλως μια σχέση οικειότητας για τους ευνοήτους λόγους.

Άλλωστε, ο πατέρας του ήταν εκείνος που την ανέδειξε και την έκανε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό αστέρι, παραχωρώντας της τα ηνία του θρυλικού Πρωινού καφέ της Ρούλας Κορομηλά.

Αυτό που συζήτησαν αφορούσε τη νεκρή ουσιαστικά μεσημεριανή ζώνη του καναλιού για στην οποία η Ελένη στρέφει και το δικό της ενδιαφέρον.

Για να δούμε. Θα τα βρούνε; Θα γυρίσει η Μενεγάκη στον… τόπο του εγκλήματος;