ΣΠΟΡΑΔΕΣ! ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ για ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ με ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΧΕΤΟ σαν τον ΠΕΡΙΣΣΗ της ΣΚΟΠΕΛΟΥ που ΖΗΤΑΕΙ και ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ!!

Πως να αισθάνθηκε άραγε ο Υπουργός Πλακιωτάκης όταν έλαβε εκ νέου επιστολή των 3 Δημάρχων μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και ενώ έχει υπογράψει 2 συμβάσεις 3 γραμμών δρομολόγησης επιδοτούμενης αξίας  εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ λαμβάνοντας παράλληλα καθημερινά πληροφόρηση για τα κωμικοτραγικά γεγονότα της μη εξυπηρέτησης επιβατών και ασθενών από τις Σποράδες, να του ζητούν την επιπλέον δρομολόγηση δεύτερου πλοίου στην γραμμή Σποράδες -Βόλο λόγω μικρών δυνατοτήτων του Πρωτέα στην δύσκολη αυτή συγκυρία που περνάμε σαν χώρα ! 

Τελικά μήπως όλα έγιναν για ένα πείσμα ενός καπετάνιου  και την επιδότηση της γραμμής Μαντουδίου που κακώς και αυτή βάση του ρεπορτάζ επιδοτήθηκε …
Δήμαρχε Περίσση τα καπρίτσια σου, η εμμονή σου για τηλεοπτική και άλλη προβολή όπως και η λάθος πληροφόρηση που σου δόθηκε από διάφορους άσχετους όπως κι εσύ της ακτοπλοίας της περιοχής μας δημιούργησαν την ανάγκη εκ νέου ζήτησης στήριξης από τον Υπουργό Πλακιωτάκη !
Ας ελπίσετε πλέον σαν περιοχή στην αγάπη ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ  για την νήσο Σκιάθο εποχιακός κάτοικός της γαρ και στην υπογραφή δρομολόγησης δεύτερου σκάφους !