ΠΡΟΤΑΣΗ προς ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΚΙΑΘΟΥ και ΠΡΟΕΔΡΟ του ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΝΤΑΥΘΑ

Επειδή ο ρόλος των οργάνων όπως οι σύλλογοι σε μικρές κοινωνίες πρέπει να είναι ουσιαστικός και όχι δημόσιες σχέσεις με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα ΜΜΕ της περιοχής που εκπέμπουν το Voliotaki προτείνει τα εξής:

Αμεση επιστολή προς τον καταπληκτικό νέο Δήμαρχο ΣΚΙΑΘΟΥ να φέρει σε συζήτηση στο επόμενο ΔΣ την εφαρμογή του άρθρου 32 του Ν 4483/2017 ΦΕΚ Α’ 107/31.07.2017 περί παροχής κινήτρων για την προσέλκυση Ιατρών Νοσηλευτών Διασωστών του ΕΚΑΒ σε νησιωτικές περιοχές όπως η δική μας!
Ήδη εφαρμόζεται στον πρωτοπόρο Δήμου Μυκόνου όπου πρώτος εκμεταλλεύτηκε το Νόμο αυτό επί υπουργίας Π. Πολάκη και έχει καταφέρει να παρέχει οικονομικό κίνητρο για την στελέχωση των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας στο νησί αυτό!
Χρήστο Δημητριάδη μέσω του Εμπορικού Συλλόγου που είσαι επικεφαλής  δείξε το πρόσωπο της αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης που πρέπει να υπάρχει στις μικρές κοινωνίες με αυτήν την πρόταση που θα αναγνωρίσει το σημαντικό έργο που επιτελείται στην Δημόσια Υγεία μέσω των στελεχών της, αλλά και την αναγκαιότητα έμπρακτης υποστήριξης των ανθρώπων αυτών!
Η Βουλευτής Ζέττα Μακρή έκανε την αρχή με παρέμβασή της, πάρε την σκυτάλη από αυτήν και ολοκλήρωσε την προσπάθεια αυτήν!
Όσες προκηρύξεις και να πετύχει η Ζέττα αν δεν υπάρχει το κίνητρο θα παραμείνουν κενά λόγια !
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό !
Αναμένουμε ενημέρωσή σας !