ΞΕΣΠΑΣΕ ο ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στον ΣΥΝΤΡΟΦΟ μου να ΓΙΝΕΙ ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΟΝΙΟΣ

Στο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ συναντήθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση.

Στην πολύ ενδαφέρουσα συζήτηση που είχαν οι δυο τους ο παρουσιαστής μίλησε για τον σύντροφό του και αναφέρθηκε ανοιχτά για τις διακρίσεις που γίνονται σε βάρος των πολιτών αλλά και την έλλειψη ίσων δικαιωμάτων για την υιοθεσία παιδιών στη χώρα μας.

«Όταν δεν δίνεις τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες […] σε πολίτες που φορολογούνται, επιχειρούν, είναι γιατροί, είναι δάσκαλοι – στηρίζεσαι σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα – αυτό είναι παράλογο», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Για τον κόσμο που δεν συμφωνεί με μένα ή με τις κινήσεις μου δεν με αφορά καθόλου, γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους κινήσεις. Υπάρχει μια μερίδα κόσμου με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου, δεν βγαίνω να το λέω, αυτοί βγαίνουν και το λένε. Αυτό που εγώ περιμένω εντός 2020 είναι την Πολιτεία, η Πολιτεία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες των πολιτών είναι συγκεκριμένες και προοδεύουν».

«Είδα την ημέρα της γυναίκας μια ανακοίνωση σε μια εφημερίδα ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει να ψηφίζουν διότι δεν μπορούν να συντονιστεί η έμμηνος ρήση και δεν θα έχουν το θυμικό για να ψηφίσουν σωστά. Αυτό υπήρχε σαν μία άποψη τότε. Έχει ξεπεραστεί όμως αυτή η άποψη. Ακόμα και η γυναίκα δεν είναι πολύ ίση, δεν έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν άντρα – είναι ολοφάνερο αυτό».

«Προοδεύουμε και θεσπίζονται νόμοι. Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο απαγορεύουν στον σύντροφό μου ή στην σύντροφό μου – στη σύντροφό μου θα το επιτρέψουν – να γίνει ο δεύτερος γονιός του.

Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, μπορεί να τον χάσει από ατύχημα, από αρρώστια, από γηρατειά από οτιδήποτε, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Πιστεύω ότι αυτό είναι μία πράξη που πρέπει να σκεφτεί η πολιτεία, διότι υπάρχει αυτή η ανάγκη.

Όταν δεν δίνεις τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες, όταν πολίτες δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα σε πολίτες που φορολογούνται, επιχειρούν, είναι γιατροί, είναι δάσκαλοι – στηρίζεσαι λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα, αυτό είναι παράλογο.

Αυτό είναι το παράλογο, όχι το άλλο», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

O παρουσιαστής αποκάλυψε επίσης στην Τζένη Μπότση αν έχει παντρευτεί: «Δεν θα το ήξερες;

Και μυστικός γάμος να ήταν θα στο είχα πει!», παραδέχθηκε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, συμπληρώνοντας: «Είναι ένας αστικός μύθος που βγήκε από το πουθενά.

Και αυτό ο καημένος ο άνθρωπος που χρεώνουν ότι έχω παντρευτεί θα λέει “Τι μου ‘τυχε στη ζωή μου;”.

Αν μπεις στο Google, δεν αναφέρεται το πρόσωπο! Είναι αστικός μύθος! Είναι όπως λένε “έχω μια φίλη νοσοκόμα και είχε έρθει ο τάδε τραγουδιστής μετά από όργιο”.

Όλοι έχουμε αυτή τη γνωστή ξαδέλφη που ήταν νοσοκόμα στα επείγοντα. Δεν είμαι παντρεμένος και δεν πρόκειται να παντρευτώ, τώρα κοντά».