ΛΑΡΙΣΑ… ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και ΦΩΤΙΕΣ στην ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ! ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ σε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ που ΜΕΤΕΦΕΡΕ τον ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!! ΕΠΕΣΑΝ «ΨΙΛΕΣ» σε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟ και ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ;

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/05) στον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας στην επιχείρηση μεταφοράς των κρουσμάτων που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό

Σύμφωνα, με το onlarissa.gr, σημειώθηκαν επεισόδια με φωτιές σε λάστιχα και κάδους με το λεωφορείο της Πυροσβεστικής που θα μετέφερε τα κρούσματα όπως και το όχημα του ΕΟΔΥ που θα λάμβανε τα δείγματα, να αποχωρούν από το σημείο εσπευσμένα.

Λίγο αργότερα, μερίδα των Ρομά που ήταν συγκεντρωμένοι στη Νέα Σμύρνη διαμαρτυρόμενοι για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον οικισμό τους με τα νέα μέτρα που πάρθηκαν, επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Αμφότεροι την ώρα που ξέσπασαν τα επεισόδια συμμετείχαν σε σύσκεψη την οποία διέκοψαν άμεσα για να κατευθυνθούν προς το σημείο, στο οποίο όμως δεν πρόλαβαν να φτάσουν διότι δέχτηκαν την επίθεση και αποχώρησαν.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε επίθεση και δημοσιογράφος στην περιοχή της Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Αυτή την ώρα, επικρατεί ηρεμία στην περιοχή, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος διαλύθηκε.

«Δεν υπάρχουν θετικοί στον κορονοϊό» υποστηρίζουν οι Ρομά

Την ίδια στιγμή, ορισμένοι Ρομά υποστηρίζουν πως δεν είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Μιλώντας στις κάμερες το μεσημέρι της Παρασκευής, έδειχναν τις βεβαιώσεις τους, τονίζοντας πως υποβλήθηκαν στα τεστ σε ιδιωτικά εργαστήρια στη Λάρισα και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Αντιθέτως σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ έδειξαν ότι είναι μολυσμένοι από τον ιό.

Το γεγονός αυτό τους έκανε να ξεσηκωθούν όπως υποστηρίζουν.