ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ – “ΜΑΪΜΟΥ” ΠΤΥΧΙΟ EΧΕΙ o ΠΡΟΕΔΡΟΣ της “ΕΛ. ΛΥΣΗΣ” ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Ρεζιλεύτηκε  για ακόμη μια φορά ο Κυριάκος Βελόπουλος, αφού όπως φαίνεται ακόμα και τα πτυχία που έχει στο βιογραφικό του είναι μαϊμούδες.

Ερωτηματικά λοιπόν προκαλεί το βιογραφικό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, , με το Πανεπιστήμιο της Κύπρου να αποκαλύπτει μέσω ανακοίνωσης τα fake news για κατοχή πανεπιστημιακού τίτλου από το εν λόγω ίδρυμα.

Ο Κ. Βελόπουλος προχώρησε στην συγγραφή βιογραφικού σημειώματος για τον ίδιο, αναφέροντας ότι έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το sigmalive, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με γραπτή του ανακοίνωση, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ανωτέρω ισχυρισμούς του Έλληνα βουλευτή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει «Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω πανεπιστημιακό ίδρυμα δεν προσφέρει πτυχίο «Επικοινωνίας» ή «Ελληνικού Πολιτισμού», όπως αναφέρεται στον ανωτέρω ισχυρισμό.

 

dp_biografikobelopoulou

ΠΗΓΗ

Με νεώτερη ανάρτησή του στο Twitter, πάντως, ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίζει φωτογραφία με έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο είναι διαφορετικό ίδρυμα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο αναφέρει στο βιογραφικό του.

.

velo1