ΕΠΕΙΓΟΝ… ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟ! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ και ΖΛΑΤΟΥΔΗ ΣΠΟΡΑΔΕΣ! Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ σας στην ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ 400 ΕΥΡΩ για ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ…. ΠΡΟΣΕΞΤΕ!! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ 400 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ…

ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ Α ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΩΦΕΛΙΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ!!