ΕΠΕΙΓΟΝ… ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΝΤΑΥΘΑ… ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑ!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Το πελατειακό κράτος σε όλο του το μεγαλείο!

Η ανεπάρκεια των Κυβερνητικών  Βουλευτών παροιμιώδης πλην Ζέττας η οποία αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα επικοινώνησε αμέσως με το Υπουργείο ζητώντας μια θέση ειδικότητας καρδιολογίας για το ΚΥ ΣΚΙΑΘΟΥ!
Προ μηνών αντίστοιχη θέση δόθηκε στο ΚΥ Σκοπέλου… μάλιστα με τροπολογία αυξάνεται η χρονική διάρκεια της σύμβασης κατά 12 μήνες από 24 σε 36 συνολικά!
Σίγουρα Κώστα Μαραβέγια θα μπορούσατε να ασκήσετε την επιρροή σας προς μια τέτοια θετική κατεύθυνση πρόσληψης Ιατρού έστω και με επικουρική 3 έτη σύμβαση στο ΚΥ ΣΚΙΑΘΟΥ, από το να καταθέτετε ερώτηση στον Κικίλια για το πότε θα έρθει το πλωτό ασθενοφόρο στις Σποράδες γνωρίζοντας τις ενέργειες του κυβερνητικού Γ.Γ. Χρήστου Τριαντόπουλου!
Σίγουρα Χρήστο Μπουκώρε θα μπορούσες με κάποιον τρόπο να συνδέσεις την κοινοβουλευτική σου παρουσία με την Σκιάθο πέρα από το να στείλεις μερικές δεκάδες πάνινες πράσινες μάσκες για το προσωπικό (ΚΙΝΑΛ η μοδίστρα;)!
Ξέρεις οι μάσκες για να φορεθούν χρειάζονται και ανθρώπινα πρόσωπα Ιατρικού Προσωπικού…  τώρα έχουμε μάσκες αλλά δεν έχουμε Ιατρούς!
Σίγουρα Θανάση Λιούπη θα μπορούσατε να έρθετε Σκιάθο αιφνιδιαστικά μια νύχτα μέσω Κατηγιώργη για να διαπιστώσετε τις συνθήκες εφημέρευσης των συναδέλφων σας και σε πόσο γρήγορο χρόνο εκδήλωσης καρδιολογικών περιστατικών αναζητούνται λύσεις Ιδιωτών Ιατρών και άμεσης πανάκριβης ιδιωτικής πλωτής διακομιδής για το ΓΝΒ!
Όταν επισκεφτείτε ξανά το νησί για τα θερινά σας Λουτρά κάντε μια στάση στο νεόδμητο Κέντρο Υγείας για να δείτε τις ελλείψεις !