ΒΡΗΚΑΝ την ΛΥΣΗ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕΣΑ στα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απίστευτη ιδέα είχαν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Σούτορφ, προκειμένου να… ξεσκάσουν λίγο έπειτα από δύο μήνες που τα νυχτερινά τους κέντρα είναι κλειστά, στο πλαίσιο της προσπάθειας να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έτσι, στήθηκε μία σκηνή για τον DJ και μπροστά από αυτή συγκεντρώθηκαν 250 αμάξια, στο καθένα από τα οποία ο μέγιστος αριθμός επιβαινόντων ήταν τα δύο άτομα.

Οι επιβαίνοντες, φυσικά δεν κατέβηκαν από τα οχήματά τους, πέρασαν όμως όλο το βράδυ χορεύοντας και… κορνάροντας μέχρι το ξημέρωμα.

«Είναι μια ωραία ιδέα και παρόλο που υπάρχουν περιορισμοί στην κυκλοφορία, μπορούμε ακόμα να κάνουμε πάρτι», λέει ένας από τους παρευρισκόμενους.

«Όταν η πανδημία του κορωνοϊού εμφανίστηκε στη Γερμανία, η επιχείρησή μας έκλεισε από τη μία μέρα στην άλλη από τις Αρχές», λέει ο διοργανωτής του υπαίθριου πάρτι και προσθέτει ότι «από το 100%, πέσαμε στο μηδέ, πιάσαμε πάτο. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Όμως η ιδέα για το πάρτι αυτό μας ήρθε σχετικά γρήγορα και ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Σκεφτήκαμε ότι κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τους υπαίθριους κινηματογράφους, αλλά αυτό δεν είναι ο τομέας μας, οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε το πάρτι».