ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ!! EΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ από ΛΙΓΟ: ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ για να ΕΠΙΒΑΛΕΙ την ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ στον ΟΙΚΙΣΜΟ των “ΡΟΜΑ” στην ΛΑΡΙΣΑ αν… – Η ΔΗΛΩΣΗ που ΑΝΑΨΕ “ΦΩΤΙΕΣ”

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να σταλεί ο στρατός για να επιβάλλει την καραντίνα στον οικισμό των Ρομά στην Λάρισα, αν οι Ρομά δεν εφαρμόσουν την καραντίνα.

Μιλώντας πριν λίγο σε τηλεοπτική εκπομπή ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας,τόνισε ότι «Αν χρειαστεί θα επιστρατευτεί και ο Στρατός στον καταυλισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας που βρίσκεται πλέον σε καραντίνα».

«Αν δεν καταλάβουν ότι είναι δικό τους πρώτα το πρόβλημα στα παιδιά τους στις οικογένειες τους, ίσως πάμε σε πιο δραστικά μέτρα» πρόσθεσε.

«Υπάρχουν και άνθρωποι που το είχαν καταλάβει ότι είναι στα σπίτια και μας τηλεφωνούν» αλλά και άλλοι που λένε ότι «ο ιός δεν μας πιάνει εμάς» εξήγησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι οι Ρομά προπηλάκισαν και εκδίωξαν τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο το υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα για την απόφαση επιβολής καραντίνας στον οικισμό.

Δείτε τι είπε ο Περιφερειάρχης στον ΣΚΑΙ: