BOΛΟΣ… ΘΕΡΜΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ σε ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ… ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ena tsipouraki
Οι Έλληνες άνεργοι και ιδιαίτερα οι μακροχρόνια άνεργοι, οι 40ρηδες δηλαδή και πάνω δεν πεινάνε!

Οι Έλληνες άνεργοι μπορούν να ζήσουν με ένα κομμάτι ψωμί και όταν τα παιδιά τους ζητήσουν κάτι παραπάνω το βράδυ που γουργουρίζει η κοιλιά, τα βάζουν για ύπνο μαζί με τους φόβους τους, μιας και ΟΛΑ τα επιδόματα έχουν ΚΡΙΤΗΡΙΑ που ευνοούν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ και στην πλειοψηφία τους όχι Έλληνες!!!

Στο κάτω κάτω γιατί δεν στειρώθηκαν και έκαναν παιδιά μου λες;

Οι άνεργοι έχουν ανοσία σε ιούς και συναισθήματα. Δεν χρειάζονται μάσκα γιατί δεν έχουν φωνή και χαμόγελο, δεν χρειάζονται γάντια γιατί δεν κάνουν χειραψίες να συστηθούν μιας και είναι ανώνυμοι έως ΑΟΡΑΤΟΙ, δεν χρειάζονται αντισηπτικά γιατί δεν έχουν καθαρό εργασιακό ποινικό μητρώο!

Οι άνεργοι δεν ονειρεύονται άρα δεν χρειάζεται να διαβάζουν βιβλία, δεν έχουν γνώσεις άρα ούτε απαιτήσεις και για αυτό δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν θέατρο η κινηματογράφο .Δεν θέλουμε να χειροκροτούν παρά μόνο τις αποφάσεις μας (σκέπτονται κάποια πολιτικά τομάρια)…

Οι άνεργοι δεν έχουν παρελθόν και σίγουρα ούτε μέλλον, μιας και οι Έλληνες Εργοδότες προτιμούν Αλβανούς, Πακιστανούς, Αιγύπτιους, Σομαλούς, Βούλγαρους, Πολωνούς, Ούγγρους, Αφγανούς, Γκανέζους, Αλγερινούς, Κογκολέζους και λοιπούς πάμφθηνούς παράνομους χωρίς φωνή και δικαιώματα! Ακόμα και στις ιερόδουλες πέραση έχουν οι μόνο οι «ξένες» και οι έγχρωμες πιτσιρίκες «φτηνιάρες» των 5-15 ευρω

Άρα οι Έλληνες και Ελληνίδες Άνεργοι δεν νιώθουν ντροπή για την καταγωγή τους ή για τους απογόνους τους με όσα προσβλητικά σχόλια μπορεί να πει κάποιος για αυτούς ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ αρμόδιος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ταγμένος να ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ!!!!

Οι άνεργοι ΔΕΝ χρειάζονται επίδομα βοήθειας γιατί δεν προσφέρουν καμία βοήθεια στο υπάρχον σύστημα – ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ – και αν δεν είχαν δικαίωμα ψήφου τότε θα μπορούσαν ακόμη και να θεωρηθούν ως μη αναγκαίοι σαν υπάρξεις και οντότητες.

Οι μακροχρόνια άνεργοι ειδικά αυτοί του …μνημονίου που έκλεισαν οι επιχειρήσεις που δούλευαν ή απολύθηκαν για να προσληφθούν ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΙ και χωρίς δικαιώματα, αυτοί οι ελεεινοί και οι τρισάθλιοι σαράντα Πλας που η ηλικία τους στο βιογραφικό τους χτυπάει συναγερμό στην λογική κρίση κάθε επιχειρηματία που έχει σώας τας φρένας του, ειδικά αυτοί δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης σε αυτό το κράτος που όλα λειτουργούν άψογα ΓΙΑ ΤΟΥΣ Κομματικούς ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ, τους Κομματικούς Βυσματούχους ΚΑΙ ΤΟΥΣ Κομματικούς ΧΟΡΗΓΟΥΣ!

Οι άνεργοι που κάποτε σπούδασαν και απλά δεν βρήκαν την σωστή κατουρημένη ποδιά να φιλήσουν θα φιληθούν αυτό το Πάσχα μόνο από ΑΙΣΧΡΟΥΣ Ιούδες πολιτικάντηδες. Προσωρινά Ατιμώρητους!.

Οι άνεργοι γονείς να μείνουν σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό με τα ενεργά στο όνειρο παιδιά τους, βλέποντας ειδήσεις χωρίς να περιμένουν κανένα χειροκρότημα σε μπαλκόνι.

Είναι τυχεροί που δεν έχουν χρήματα και κινητό και έτσι δεν θα πατήσουν ποτέ τον κωδικό δύο για σούπερ μάρκετ αλλά και κανείς δεν θα τους θεωρήσει ευπαθή ομάδα (ειδικά το κράτος) και θα βάλει κωδικό τέσσερα να τους πάει λίγο …παντεσπάνι ρε αδελφέ.

Η Μαρία Αντουανέτα δεν ζει πια και ο Άδωνιςβρωμεροκαθαρμα το είπε ξεκάθαρα…

Πόσο θα φάτε πια ρε?

Είστε για μας η νέα τάξη αοράτων ανθρώπων.

Νοσηλευτές και υπάλληλοι σούπερ μάρκετ πήρε κάποια χρόνια να γίνουν ορατοί..Μην παίρνετε θάρρος….Οοοοχι….

Εσείς οι έλληνες μακροχρόνια ανεργοι θα μείνετε για πάντα αόρατοι στα δικά μας καλά εκπαιδευμένα μάτια που βλέπουμε την αποσύνθεση σας πριν την αποσύνθεση της δύσοσμης κοινωνίας μας.

Ναι μωρέ αυτής της γαμοκοινωνίας που νοσεί χρόνια τώρα από κάτι χειρότερο από τον covid 19.

Νοσεί από απώλεια ανθρωπιάς…