ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΤΥ ΟΡΓΙΩΝ σε ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ εν ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τις συνήθειες σχεδόν όλου του κόσμου, λόγω των μέτρων προστασίας για πιθανή διασπορά, ωστόσο είναι και κάποιοι που δεν μπορούν να αντισταθούν.

Ένας από τους τομείς που έχει μεταβληθεί, αλλά παραμένει ενεργός, αφορά τα πάρτι διαφόρων ειδών, ειδικά όσα έχουν ερωτικό περιεχόμενο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που διοργανώνουν διαδικτυακά καταστάσεις που παραπέμπουν σε strip clubs, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να το κάνουν αυτό σε σπίτια, πριβέ.

Μέσω τηλεοπτικής του παρέμβασης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των Ειδικός Φρουρών, Βασίλης Ντούμας, ανέφερε επί του θέματος: «Επειδή δύσκολα γίνεται πλέον το έγκλημα στο πεζοδρόμιο, έχει βρει διαδρόμους στο διαδίκτυο.

Το τελευταίο διάστημα διοργανώνονται πριβέ πάρτι, γίνονται όργια σε πολυτελείς κατοικίες και στο διαδίκτυο στέλνονται ακόμα και προσκλήσεις.

Γίνεται στην Ευρώπη και τελευταία κάνουμε… εισαγωγές και στην Ελλάδα. Πρέπει και εκεί να έχουμε την προσοχή μας, ώστε να μην πέσουμε θύματα αυτού του “εμπορίου”».

Πάντως, σημείωσε: «Οι πολίτες ανταποκρίνονται άψογα, αλλά υπάρχει μπροστά μας το μεγάλο στοίχημα, η μάχη των μαχών.

Η αποτροπή της αθρόας εξόρμησης των πολιτών προς την επαρχία. Έχει αποτυπωθεί μια τεράστια διάθεση», ανέφερε ο κ. Ντούμας, που αναφέρθηκε και στους… πονηρούς, που «έχουν βάλει τον χάρτη κάτω και ψάχνουν παρακαμπτήριες από τα διόδια».

Όπως είπε, «εκτιμώ ότι δεν είναι δυνατόν να κλείσουν τα διόδια, αλλά μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι θα μπορούν να πηγαίνουν προς την επαρχία».