ΠΗΛΙΟ! Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ! ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ΠΑΡΑΛΑΒΗ των ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΗΛΙΟΥ

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου υλοποιώντας το πρόγραμμα κοινωνικής υποστήριξης των κατοίκων του Πηλίου σε όλους χωρίς οικονομικά κριτήρια, θα μοιράσει τα τρόφιμα στους δικαιούχους.

Τα τρόφιμα θα μοιράσουν διακριτικά οι εθελοντές του Ινστιτούτου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στα σπίτια τους.

Στους δικαιούχους που διαμένουν εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Αργαλαστής τα τρόφιμα θα παραλάβουν οι ίδιοι από το γραφείο του Ινστιτούτου απέναντι από το κωδωνοστάσιο στην Αργαλαστή την Δευτέρα 13 Απριλίου από τις 18:00 έως τις 20:00 και την Τρίτη 14 Απριλίου από τις 10:00 έως 16:00 μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού που θα σας κλείσουν οι εθελοντές του Ινστιτούτου.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Επειδή οι εθελοντές δεν γνωρίζουν τους δικαιούχους απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα του δικαιούχου βάση της κατάστασης που έγινε η δήλωση.

Επισημαίνουμε ότι τα τρόφιμα θα δοθούν στο κάθε έναν ξεχωριστά και καμία παραλαβή δε θα γίνει σε ομάδες. Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι αποστάσεις όπως προβλέπεται από την κυβέρνηση για τον κορωνοϊό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς του προγράμματος κοινωνικής υποστήριξης των κατοίκων του Πηλίου που υλοποιεί το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που κοπίασαν και θα κοπιάσουν τις επόμενες ημέρες για την βοήθεια των συνανθρώπων μας.

Ζητώ συγνώμη εάν με την αυστηρότητά μου τους στεναχώρησα.

Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα και του χρόνου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πάσχα σε μεγάλη εκδήλωση που ετοιμάζουμε από φέτος.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6970116247

Ο Πρόεδρος
Στέργιος Παπαϊωάννου