ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ – ΖΗΜΙΕΣ στην ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΗΡΥΤΤΕΙ σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ σχεδόν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ, πλην της ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ…!!!

Η Αντιπεριφερειάρχης Κολυνδρίνη συντονίζει ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και κρατάει ενήμερο τον Περιφερειάρχη

Ισχυρό το πλήγμα που δέχεται τις τελευταίες ώρες η Μαγνησία, από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που “χτυπάει” με θυελλώδεις ανέμους, έντονη βροχόπτωση και χιονόπτωση το Πήλιο, κυρίως Ανατολικό και Νότιο και τα νησιά της Σκιάθου και της Σκοπέλου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, επικεφαλής του συντονισμού, έχει διαθέσει σε όλες τις περιοχές που πλήττονται μηχανήματα, τα οποία από κοινού με τις δημοτικές δυνάμεις, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός, ότι ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός κήρυξε σχεδόν ολόκληρη την Ανατολική Μαγνησία, πλην της Αλοννήσου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης. Αρχικά κηρύχθηκε η Σκιάθος και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να κηρυχθούν η χώρα της Σκοπέλου και το Ν. Πήλιο, ενώ ήδη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης βρίσκονταν ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, καθώς και η Γλώσσα με το Έλιος Σκοπέλου.