ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ… ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ (Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ)

Ζούμε σε μια συγκροτημένη δημοκρατική (;) κοινωνία, όπου σαν μέτοχοι πολίτες έχουμε υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα τα οποία πρέπει να ασκούμε με τον ιδανικότερο τρόπο ώστε η δημοκρατική κοινωνία μας να συνεχίσει αλώβητη την πορεία της μέσα στον χρόνο.   

Έτσι λοιπόν επί του προκειμένου, στο σοβαρότατο θέμα του Κορωνοϊού έχουμε ιερά υποχρέωση να υπακούομε στα κελεύσματα των κυβερνώντων και των ειδικών, γιατί είναι δημοκρατική επιταγή έναντι των νόμων.

Έχουμε όμως και δικαιώματα , όπως της ελεύθερης σκέψης , γιατί η μεγαλύτερη τρομοκρατία είναι να μην μπορείς να εκφράσεις την σκέψη σου .

Αν και όπως αποδεικνύεται περίτρανα στην πράξη το τραίνο της απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης οδεύει στις ράγες του Όργουελικού παγκόσμιου χωριού και λίγο πριν φθάσει στον τελικό του προορισμό όπου είναι η απαγόρευση της σκέψης, δράττομαι της ευκαιρίας με την φιλοδοξία να είμαι ένας από τους τελευταίους επιβάτες που θα έχει την ελεύθερη σκέψη στις αποσκευές του.

Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό της ελεύθερης σκέψης θεωρώ ότι ο κορωνοϊός είναι ο Κινέζος Οσάμα Μπιν Λάντεν, και όχι μόνο ισάξιος του πρώτου αλλά ο τρομοκράτης των τρομοκρατών! με την έννοια ότι τρομοκρατεί τον καθένα χωριστά , τους πολίτες του παγκόσμιου χωριού, σε αντίθεση με τον συνάδελφο του που τρομοκρατούσε σε επίπεδο εθνών.

Στην πορεία υλοποίησης του καταχθόνιου σχεδίου της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ο κορωνοϊός αποτελεί το δεύτερο μετά τους δίδυμους πύργους προπαγανδιστικό κατασκεύασμα προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για την επίτευξη των τελικών τους στόχων, υπακούοντας στην άποψη του Χίτλερ ότι:

«Οι μάζες ποιο εύκολα πιστεύουν ένα μεγάλο ψέμα παρά ένα μικρό»

Το στημένο σκηνικό των δίδυμων Πύργων όπως αποδείχθηκε περίτρανα , ο Οσάμα Μπίν Λάντεν, η Αλ Κάιντα, βαπτίσθηκαν διεθνής τρομοκρατία την οποία ως καλοί Σαμαρείτες οι παγκόσμιοι δυνάστες χρησιμοποίησαν σαν άλλοθι και πέτυχαν τους άνομους στόχους τους.

Ο Κινέζος Οσάμα Μπιν Λάντεν κορωνοϊος προσδοκάται από τους εμπνευστές του να πετύχει πολλαπλά τόσα όσα ώστε να φθάσουν στον διακαή πόθο τους , της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Ήδη ο κορωνοϊός προς τέρψιν των πολιτικών και ειδικών επιστημόνων παίρνει άριστα ως ένα τεστ χειραγώγησης, ολικής υπακοής, πειθαρχίας, τρομοκράτησης, αφαίρεσης υλικών, πνευματικών αγαθών, ελευθεριών και επί της ουσίας ζωοποίησης της ανθρώπινης κοινωνίας σε πλανητικό επίπεδο.

Αυτός λοιπόν ο ενιαίος εγκλεισμός σε ένα παγκόσμιο ψυχιατρείο σε ένα παγκόσμιο ζωολογικό κλουβί είναι το πρώτο θετικό βήμα για μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Μπορεί να μην γνωρίζουν όπως λένε για όσα θ’άπρεπε για τον κορωνοϊό, μπορεί να μην έχουν ανακαλύψει το φάρμακο του αλλά κατά παράδοξο τρόπο γνωρίζουν με μαθηματική ακρίβεια ότι η αποχώρηση του θα αρχίσει από τις 27 Απριλίου! οπότε τελειώνουν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πάσχα ( Κυριακή του Θωμά)!

Ω! Ποία τραγική σύμπτωση!

Εμείς στο φεύγα του θα αρχίσουμε να μετράμε τα θύματα πάσης μορφής που θα αφήσει σε όλα τα κοινωνικοπολιτικά επίπεδα και θα τα συγκρίνουμε μήπως από τραγική σύμπτωση ταυτίζονται με τις επιδιώξεις των εραστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης για να βγάλουμε σαφή συμπεράσματα.

Αν δούμε το γκρέμισμα της παγκόσμιας οικονομίας με ουρά κρατών στα .. ΑΤΜ του ΔΝΤ με αριθμό πρωτοκόλλου (1) Ιταλία, (τυχαίο;) (2) Ισπανία (τυχαίο;) (3) Πορτογαλία (τυχαίο;) και πάει λέγοντας.

Αν δούμε τα εθνικά συστήματα υγείας να καταρρέουν και να δίνουν την θέση τους στην ιδιωτική ( πολυεθνική ) πρωτοβουλία.

Αν δούμε τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και γενικά την μεσαία τάξη να εξαφανίζεται ας θυμηθούμε τον Αριστοτέλη που είπε:

«Όταν οι λίγοι από τους πολίτες κατέχουν τα περισσότερα αγαθά και οι πολλοί τα λίγα, δημιουργείται το φαινόμενο της καθαρής ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.

Σε ένα τέτοιο κοινωνικό σύστημα όταν δηλαδή δεν υπάρχει μεγάλη σε αριθμό μεσαία τάξη και οι φτωχοί ξεπερνούν τους πλούσιους, δημιουργείται ο κοινωνικός κίνδυνος της ΑΝΑΡΧΙΑΣ και η πολιτεία φθάνει γρήγορα στο τέρμα της »

Αν δούμε τον πλήρη εποικισμό της ΕΕ από τους λάθρο εποίκους .

Αν δούμε τη » τσιπ-οποίηση τουτέστιν την ζωοποίηση της ανθρώπινης κοινωνίας με άλλοθι τον κορωνοϊό.

Αν δούμε που το είδαμε το κλείσιμο των εκκλησιών για να στρωθεί το χαλί της πανθρησκείας.

Αν δούμε την κατάργηση των εθνικών ηγεσιών ως ανίκανες να χειρίζονται σοβαρά θέματα, αφήνοντας την σκυτάλη σε μια και μοναδική παγκοσμίως .

Αν δούμε επικράτηση της τηλεργασίας, την καθιέρωση του πλαστικού χρήματος,τουτέστιν πλήρης έλεγχος των ανθρώπων και τόσα άλλα, τότε ο Κινέζος Οσάμα Μπίν Λάντεν πέτυχε απόλυτα στην αποστολή του !

Εμείς ωστόσο μέχρι τότε «Μένουμε Σπίτι» και πλένουμε καλά τα χέρια μας με σαπούνι!

Βελεστίνο Απρίλης 2020 

Γιάννης Γεροκώστας giahhis.gerokostas@gmail.com