«Έμαθα να εκτιμώ τις λεπτομέρειες»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020, 21:14

Ο Ιβάν Ράκιτιτς περιμένει κι αυτός με αγωνία να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Από την κατάσταση την οποία βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ο άσος της Μπαρτσελόνα έμαθε να εκτιμά πολύ τις λεπτομέρειες, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην «Marca», όπου αναφέρθηκε και στο πώς βιώνει τον εγκλεισμό.

«Είναι μια νέα κατάσταση για όλους και νομίζω ότι είναι καιρός να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προχωρήσουμε και να βγούμε νικητές από αυτήν την κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να το κάνουμε.» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι εκτιμώ πλέον πολύ τις μικρές λεπτομέρειες, τις πιο απλές στιγμές και τη σημασία του να είσαι πολύ ενωμένος με την οικογένεια, τους πιο κοντινούς ανθρώπους. Αυτή η κατάσταση υπήρξε ένα μεγάλο μάθημα για όλους με πολλούς τρόπους».

Όσον αφορά τους στόχους και αν προτιμάει το Champions League ή το πρωτάθλημα ο Ράκιτιτς δήλωσε: «Θα προτιμούσα να διεκδικήσουμε και τα δύο».

Τέλος ο Κροάτης μέσος αναφέρθηκε και για το μέλλον του κι αν μπορεί να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα: «Είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, στην καλύτερη ηλικία, είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο για μένα και είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να το κάνω και θα το κάνω».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020, 21:14

Πηγή: zougla.gr