ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΚΕΙ! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ για να “ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ” ΟΣΟΙ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ στην ΠΑΡΑΛΙΑ. ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ… ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΓΚΟΓΚΙΝΟΥΔΗ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!

Η Δημοτική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη μαζί με ομάδες ΔΙΑΣ ξεκίνησαν περιπολίες στο παραλιακό μέτωπο για να πείσουν τους πολίτες να “μείνουν σπίτι”.

Η απόφαση ελήφθη μετά τις σημερινές εικόνες στην παραλία στη Θεσσαλονίκη, στο τμήμα από το λιμάνι έως το Μέγαρο Μουσικής, όπου δεκάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας έκαναν βόλτα εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό.

Στο πλακόστρωτο βρέθηκαν δύο περιπολικά και πέντε μηχανές της δημοτικής αστυνομίας, αλλά και τέσσερα δίκυκλα της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να ενημερώνουν τον κόσμο για τις οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς και τους κινδύνους εξάπλωσης της πανδημίας.

“Οι δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας και ΔΙΑΣ θα παραμείνουν έως αργά το βράδυ στην παραλία στη Θεσσαλονίκη.

Το ίδιο θα κάνουν και αύριο το πρωί και για όσο διάστημα χρειαστεί κάνοντας έκκληση στους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους.

Είναι ώρα ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας”, δήλωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για τα θέματα δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής.