ΣΚΙΑΘΟΣ…. ΝΙΚΟΣ ΦΕΓΓΕΡΟΣ της ΤΟΠΙΚΗΣ Ν.Δ.: «ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ την ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ για το ISO BOX και το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ της για το ΝΗΣΙ μας»!

H ΔΗΜ.ΤΟ. ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ κ. ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΖΟΔΗΜΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ COVID-19 (KOΡΩΝΟΪΟΣ).

Η κ. ΜΑΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ κ. ΧΑΡΔΑΛΙΑ, ΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ (ΒΟΧ) ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ Κ.Υ. ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.

Η ΔΗΜ.ΤΟ. ΣΚΙΑΘΟΥ, ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ. ΣΚΙΑΘΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΦΕΓΓΕΡΟΣ