ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ 23:00 TO BΡΑΔΥ…. ΤΖΙΠ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ! Ο ΕΝΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΗΣ!! Ο ΑΛΛΟΣ ΕΛΚΟΝΤΑΣ την ΚΑΤΑΓΩΓΗ από ΑΠΙΘΑΝΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ της ΕΡΜΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ…. ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ… Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ (ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ) ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ 13033 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ!!!!

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΥ ΤΖΙΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ!! ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ….. ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΗΣ…..

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΖΙΠ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΙΕΣΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!

ΚΥΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ, ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΑΚΗ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ Λ.Σ. ΚΥΡΙΕ ΚΛΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΟΥ Λ.Σ. ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΟ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ;;;

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!