ΜΠΕΟΣ προς ΒΟΛΙΩΤΕΣ από το RADIO MARCONI 96,1 F.M.: ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ στα ΣΠΙΤΙΑ σας, ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ! ΜΠΑΙΝΩ ΠΡΩΤΟΣ σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ… ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ με…!!!

Έκκληση του Δημάρχου Μπέου και προς την κυβέρνηση: «Κλείστε τα σύνορα και αναστείλετε όλες τις πληρωμές…»

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος, καλώντας τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες για τις επόμενες ημέρες να μείνουν στα σπίτια τους. Ο ίδιος μάλιστα, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα, δήλωσε ότι αυτός και η οικογένειά του μπαίνουν σε καραντίνα! Κάνοντας μάλιστα έκκληση προς την κυβέρνηση, ζήτησε να κλείσουν τα σύνορα για λίγες ημέρες και να ανασταλούν όλες οι πληρωμές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος είπε μεταξύ άλλων: «Ζητώ από τους συμπολίτες μου, που τους αγαπώ και με αγαπούνε, κλειστείτε στα σπίτια σας, μην βγαίνετε έξω. Δεν χρειάζεται, δεν θα πάθουμε τίποτα για 15 μέρες. Εγώ θα δώσω πρώτος το παράδειγμα. Με χάνετε, καραντίνα για 20 μέρες, αν με δείτε στο δρόμο γράψτε μου. Θα πάρω και τα παιδιά μου και πέντε φίλους και θα κλειστούμε σε ένα χώρο, καραντίνα. Κάντε το όλοι, προστατέψτε τα παιδιά σας, την οικογένειά σας, τον εαυτό σας, την ευρύτερη περιοχή. Μέχρι να δούμε τί θα γίνει. Αυτό είναι το φάρμακο! Αυτή είναι η λύση μέχρι να δούμε τί θα γίνει».

Σε ερώτηση σχετικά με τις δημοτικές υπηρεσίες ακόμα και τα ΚΕΠ, ο κ. Μπέος απάντησε: «Στο Βόλο κλείνουν τα πάντα και τα ΚΕΠ και το χρεώνομαι εγώ αυτό. Δικιά μου απόφαση είναι και ας με βρίζουν οι πολίτες, δεν πειράζει, τους αγαπώ. Αλλά έπρεπε να το κάνω αυτό, να δώσω το στίγμα, να κάνω την αρχή. Μην πανικοβληθούν, σε καμία περίπτωση πανικός, αλλά πρόληψη, σεβαστείτε τα μέτρα».

Τέλος, κάνοντας έκκληση προς την κυβέρνηση, ο κ. Μπέος ζήτησε το κλείσιμο των συνόρων για λίγες ημέρες και την αναστολή όλων των πληρωμών.

ΠΗΓΗ: e-Volos.gr