ΠΑΓΩΣΑΝ ΒΟΛΟΣ και ΛΑΡΙΣΑ: ΑΝΟΙΞΕ την ΠΟΡΤΑ του ΜΠΑΝΙΟΥ και ΕΙΔΕ τον ΠΑΤΕΡΑ να ΑΣΕΛΓΕΙ στην ΑΔΕΛΦΗ του! ΣΚΗΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ στο ΣΠΙΤΙ… KAΘΕΙΡΞΗ ΕΝΝΕΑ ΕΤΩΝ στον 39ΧΡΟΝΟ ΒΟΛΙΩΤΗ!!

Ποινή κάθειρξης εννέα ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας σε 39χρονο Βολιώτη, που ασελγούσε, κατ’ εξακολούθηση, στην ανήλικη κόρη του, ηλικίας κάτω των 12 ετών!

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον Νοέμβριο του 2018 και είχε προκαλέσει σοκ στη Μαγνησία, όταν ο αδερφός του κοριτσιού, επίσης ανήλικος, είχε λύσει τη σιωπή του και είχε μιλήσει στην μητέρα του, μη αντέχοντας άλλο τα όσα υπέφερε το κορίτσι

Η εισαγγελία Βόλου είχε διατάξει κατ’ επείγουσα προκαταρκτική εξέταση και είχε ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο εισαγγελέας έδρας ήταν καταπέλτης στην πρότασή του.

Ζήτησε την ενοχή του 39χρονου όπως κατηγορείται, κρίνοντας αδιαμφισβήτητα τα όσα κατέθεσε η ανήλικη στις καταθέσεις της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και στον ανακριτή.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλα αυτά συνέβησαν και δεν έχουν καμία σχέση με το εάν το ζευγάρι πήγαινε σε διαζύγιο ή όχι», ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο με κατά πλειοψηφία απόφασή του, καθώς μειοψήφησαν τρεις ένορκοι.

Ο 39χρονος απολογούμενος δεν ζήτησε «συγγνώμη» για τις πράξεις του.

Αντίθετα, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του τον κατήγγειλε γιατί ήθελε διαζύγιο.

Δεν έκανε καμία άλλη αναφορά γύρω από την υπόθεση και ενημέρωνε το δικαστήριο για την αδυναμία του να πληρώνει τη διατροφή.

Η σύζυγός του περιέγραψε επακριβώς όλα όσα της ανέφερε ο γιος της όταν έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για την τραυματική εμπειρία που βίωνε η αδερφούλα του.

Εξεταζόμενη ως μάρτυρας είπε ότι απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που την κατηύθυνε για τις επόμενες ενέργειές της.

Επισήμανε ότι το κορίτσι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, παιδοψυχίατρο, ιατροδικαστή.

Στο δικαστήριο εξετάστηκε ακόμη ένας μάρτυρας, συνάδελφος του 39χρονου, που επέμεινε ότι ο κατηγορούμενος είναι ένας καλός οικογενειάρχης και συνάδελφος στην εργασία του.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης στην αγόρευσή του είπε ότι η καταγγελία έγινε επειδή η σύζυγος του κατηγορούμενου ήθελε διαζύγιο, ενώ ο δικηγόρος πολιτικής αγωγής επέμεινε ότι πράξεις ασέλγειας ήταν πραγματικές και δεν ήταν στη σφαίρα της φαντασίας του κοριτσιού «Παλαιότερα είχε απασχολήσει και με υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας», επισήμανε.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφασή του αργά το μεσημέρι αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα η ποινή να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι να εκδικαστεί η έφεση.

Μέχρι τότε ο καταδικασθείς θα κυκλοφορεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος περιοριστικός όρος του είχε επιβληθεί και μετά την απολογία του στον ανακριτή Βόλου.