ΗΧΗΤΙΚΟ… ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΙΤΗ! «ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ για να ΠΑΡΟΥΝ τα ΣΠΙΤΙΑ»! ΜΚΟ »ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ» τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ για να ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ τα ΣΠΙΤΙΑ τους στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η καταγγελία μεσίτη από τη Θεσσαλονίκη για ενοίκια και πωλήσεις ακινήτων στην πόλη
Καταγγελία έκανε μεσίτης από τη Θεσσαλονίκη στο ραδιοσταθμό FOCUS FM αναφέροντας πως για κάθε αγγελία που αναρτά δέχεται προσφορές από ΜΚΟ με διπλάσια ενοίκια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεσίτης Βασίλης Κοντέλης «Η κατάσταση έχει γίνει τραγική. Μόλις ανεβάζουμε κάτι στο ίντερνετ, σου λένε “εσύ το έχεις 300 ευρώ, θα το νοικιάσουμε 500 ευρώ, θα βάλουμε 8 άτομα, έστω 6”. Αναρωτιέμαι όλα αυτά τα χρήματα ποιός τα διαθέτει και έχουν αποθρασυνθεί όλοι αυτοί, που ασχολούνται με τις ΜΚΟ».

«Πες στον ιδιοκτήτη δεν είναι θέμα χρημάτων. Να μπούμε στο σπίτι. Τεράστιο είναι το ποσοστό ακινήτων, που έχουν ενοικιαστεί μέσω ΜΚΟ και σε σπίτια, που δεν πάει το μυαλό σου, φοιτητικά, πλήρως επιπλωμένα. Έρχονται 15 ΜΚΟ και κάνουν «δημοπρασία» ποιός θα το πρωτοπάρει. Αν δεν μπορεί να πουληθεί ένα σπίτι, ακόμη και αν είναι ρημάδι, λένε θα το νοικιάσουμε με 600-700 ευρώ. Σε κάποιες περιπτώσεις ανταποκρίνονται οι ιδιοκτήτες», συμπλήρωσε ο κ.Κοντέλης.

Ακούστε ολόκληρη την καταγγελία του κ.Κοντέλη στον FOCUS FM, εδώ

πηγή: typosthes.gr