ΕΞΕΡΓΕΣΗ της ΨΥΧΗΣ

Αυτό που φοβούνται όπως ο διάβολος το λιβάνι, αυτό που κάνει να τρέμουν σαν το ψάρι, τους παγκόσμιους δυνάστες και τις εξουσιαστικές συμμορίες πάσης μορφής, είναι μην τυχόν ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας λαός και τότε αλίμονο τους.

Γιατί η εξέγερση της ψυχής μας είναι δύναμη ακατάλυτη, πηγάζει από τα έγκατά της όπου βρίσκονται τα βασικά κύτταρα των ιδανικών ενός ανθρώπου, η οικογένεια, η πατρίδα, η θρησκεία, το αίμα των προγόνων του και όλες οι διαχρονικές αξίες της ανθρώπινης κοινωνίας.

Η εξέγερση της ψυχής δεν υπακούει στα κελεύσματα των δυναστών, προσοχή, ημιανάπαυση, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη από τους κατευθυνόμενους μαϊμού αγανακτισμένους.

Τα τεκταινόμενα στα νησιά μας αυτές τις μέρες μαρτυρούν περίτρανα του λόγου το αληθές,μαρτυρούν ότι κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο.

Οι προπαγανδιστικές κατευθυνόμενες εξεγέρσεις των κυβερνητικών και μή κυβερνητικών στρατευμάτων όπου λειτουργούν για αλλότριους σκοπούς θα αποβούν μπούμερανγκ θα γίνουν ο τάφος των εμπνευστών τους,γιατί συνάμα τσίγκλισαν και ξύπνησαν τον κοιμώμενο γίγαντα λαό!και τώρα αλοίμονό τους ,Τώρα έχουν να κάνουν με τον εξεγερμένο λαό.

Κτύπησαν λοιπόν μαχαιριά στην ψυχή των κατοίκων και αντί να εξαπλωθεί ο τεχνητός,προπαγανδιστικός κορονοϊός προς έμμεση ψυχική καταστολή κατά την υποχθόνια θέλησή τους, τώρα θα εξαπλωθεί η ψυχική επανάσταση σε όλη την επικράτεια που θα τους αφανίσει ώς ο λίβας που καίει τα σπαρτά.

Ως μπουμπούνες χρυσού μεταλλίου έκαναν το στρατηγικό λάθος να πολεμούν με τα Ματ,τους Έλληνες μόνιμους κατοίκους που υπερασπίζονται τα πάτρια εδάφη,τα ιερά και τα όσια,τα σπίτια τους,τα χωράφια τους,την περιουσία τους…

Έλληνες εναντίον Ελλήνων!!!αντιθέτως δε  να υπερασπίζονται τους λαθρομετανάστες,εποίκους! Ω! ποίος μεγαλύτερος εχθρός για την πατρίδα μας από τους κυβερνώντες απάτριδες!

Αυτός ο τόπος των Ελλήνων πολεμήθηκε από πολλούς εχθρούς και προδότες,είχε Εφιάλτες και Κερκόπορτες, αλλά και Κολοκοτρωναίους, Καραϊσκάκηδες, είχε πάντα την προστασία της Παναγιάς, γιαυτό επέζησε και θα ζεί είς αιώνας αιώνων στέλνοντας στον καιάδα τους εκάστοτε προδότες, απάτριδες, όπως θα πράξει και τώρα!

Βελεστίνο

Γιάννης    Γεροκώστας

 giannis.gerokostas@gmail.com

Φλεβάρης 2020