ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ το ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ! ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΑΝΘΡΩΠΟΠΙΘΗΚΟΙ

Το άρθρο αυτό έχει δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο πριν 20 χρόνια περίπου! δυστυχώς επαληθεύεται καθημερινά με τον ποιό τραγικό τρόπο εν είδει προφητείας.

Το καταθέτω χωρίς σχολιασμούς στους ελάχιστους σκεπτόμενους που αντιλαμβάνονται και πονούν για το μαύρο και άραχνο μέλλον των παιδιών τους και αυτού του έρημου  τόπου της Ελλάδας.  ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΠΙΘΗΚΟΙ

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν πνευματικά.

Τα τεκταινόμενα στο παγκόσμιο στερέωμα τον τελευταίο καιρό προς τέρψιν των ολίγων της παγκοσμιοποίησης επιβεβαίωσαν συν τοις άλλοις την πνευματική πτώχευση των ανώτερων όντων επί της γης οριστικοποιώντας έτσι την κατηφορική πορεία της ανθρώπινης κοινωνίας με καταληκτικό της στάδιο την ζωοποίηση, την οριστική της εγκατάσταση σε ζωολογικά κλουβιά μέσα στην απεραντοσύνη ενός παγκόσμιου ζωολογικού κήπου.

Η»συγκινητική» υπακοή των ηγετών της ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και άλλων στις αλάθητες επιταγές του πλανητάρχη κ. Μπούς,  το βάπτισμα του δικαίου του ισχυροτέρου (βασικό γνώρισμα της ζούγκλας)ως δημοκρατική ομοφωνία,παραπέμπουν την σκέψη μας …στο ένα ποίμνιο ένας ποιμήν.

Τα κοινώς αποδεκτά απαυγάσματα της απλής λογικής η βία φέρνει βία και η τρομοκρατία φέρνει τρομοκρατία, γανώθηκαν με φιλανθρωπική βοήθεια και χρησιμοποιήθηκαν υποκριτικά από τον πλανητάρχη και τους οσφυοκάμπτες της παγκόσμιας μονοκρατορίας ώστε να ξεγελάσουν τους λαούς και να επιτύχουν τους αλλότριους σκοπούς τους.

Δημιούργησαν ένα παγκόσμιο ψυχιατρείο προβάλλοντας τεχνηέντως τον βιολογικό πόλεμο, τον άνθρακα και τον ιό της ευλογιάς ‘παραμύθια της Χαλιμάς» στήνοντας παγκόσμια στρατοδικεία, δημιουργώντας παγκόσμιους στρατούς και αστυνομίες, ψηφίζοντας ομόφωνα τρομονόμους και εργατοτρομονόμους, καταργώντας έτσι τα ελάχιστα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν ήταν όμως όλα αυτά «κεραυνός εν αιθρία»,   δεκαετίες τώρα οι Ολίγοι της παγκοσμιοποίησης έχοντας σαν βασικό όπλο τον πλούτο δημιούργησαν μία παγκόσμια στρατιά υποτακτικών αρχόντων και τελάληδων προκειμένου με διάφορες σκοτεινές ασύλληπτες μεθοδεύσεις να ζωοποιήσουν τις μάζες για να μπορούν εύκολα να τις κατευθύνουν και να εδραιώσουν έτσι την παγκόσμια κυριαρχία τους.

Κύριος στόχος τους η αφαίρεση της ηθικής πλευράς δηλαδή η πνευματική κυριαρχία,βασικό χαρακτηριστικό πλεονέκτημα των ανθρώπινων όντων ώστε να εναπομείνει ο βιολογικός άνθρωπος παρέα με τις ορμές και τα ένστικτα δηλαδή το ζώον.

Δημιούργησαν μία παγκόσμια κοινωνία μη σκεπτόμενων ανθρώπων μία απαθή μάζα του ωχ’αδελφισμού,του καναπέ μέσω των ελεγχόμενων συστημάτων Παιδείας και των μαζικών μέσων ενημέρωσης.

Κατήργησαν την απλή λογική, πολτοποίησαν τις δημοκρατικές διαδικασίες,τους διεθνείς οργανισμούς,το διεθνές δίκαιο,κατάσυκοφάντησαν τις διαχρονικές αξίες όπως η οικογένεια, το έθνος η θρησκεία ο πολιτισμός, πρόβαλαν το σεξ,την παιδεραστία, τον τζόγο,τα χρηματιστήρια το Λόττο και λοιπά τους δουλεμπόρους και το δουλεμπόριο εργαζομένων τα δουλεμπορικά γραφεία ευρέσεως εργασίας,εξαγόρασαν συνείδήσεις, συνδικαλιστές,δημιούργησαν και συντηρούν μία μεγάλη μάζα φτωχών και ανέργων ως κινούμενη άμμο,επέβαλαν δε μία πνευματική αφωνία μία άκρα του τάφου σιωπή στους πνευματικούς ανθρώπους.

Γεγονότα που εκ πρώτης όψεως φαίνονται απλά τυχαία καθημερινής κοινωνικής ζωής όπως το big brother εντάσσονται στην παμπόνηρη μεθοδολογία της παγκοσμιοποίησης,έχουν μεγάλα κοτσάνια και οι ρίζες τους άλλού ποτίζονται και αλλού κοπρίζονται.

Στην κατηφορική αυτή κοινωνική πορεία τα άμοιρα παιδιά του big brother σε λίγα χρόνια όπως ορίζεται ο χρονικός ορίζοντας της καταληκτικής πορείας της παγκοσμιοποίησης (ζωοποίησης)κατά τον πλανητάρχη κ. Μπούς θα αποδειχθούν προνοητικά (Πρόδρομοι), θα υπερτερούν ζωολογικα απέναντι μας και ίσως να είναι οι πρώτοι βασιλείς της ζώοποιημένης ανθρώπινης ζούγκλας (ήδη αναγνωρίζονται από τους μισούς Έλληνες περίπου,έγιναν τα πρότυπα της νεολαίας μας και επιβραβεύονται σφόδρα όταν βγαίνουν από το κλουβί τους).

Όλα αυτά μου θυμίζουν μία γελοιογραφία σε αθηναϊκή εφημερίδα την περίοδο της χούντας όπου ένας άνθρωπος έχοντας στο λαιμό του ένα λουρί με σχοινί βαδίζει με τα τέσσερα εν είδει ζώου οδηγούμενος από έναν πίθηκο όρθιο πατώντας στα δύο εν είδει ανθρώπου.

Στην  σημερινή όμως εξελιγμένη κοινωνία βαδίζουμε με τέσσερα επί τεσσερα!!! δηλαδή πίθηκάνθρωποι οδηγούν ανθρωποπιθήκους χασκογελώντας και σνομπάροντας τους…γραφικούς που μας φωνάζουν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Βελεστίνο                                              Γενάρης 2020

Γιάννης Γεροκώστας giannis.gerokostas@gmail.